![]() |
Panowie - WIELKI SZACUN !!!
|
![]() |
Brawo, na glebę łobuzów i złodziei!
|
![]() |
podali dane i foto - bardzo mądrze :/
|
![]() |
Dobrze widzieć ich twarze. ;-);-);-);-) HA HA HA
|
![]() |
PAN Z BRÓDKĄ JEST JUŻ NA SNK SŁAWNY ;-) HA HA HA HA
|
![]() |
CHŁOPAKI ZA URSTOWANIE TOREBKI DOSTALI PO MISIU HA HA HA HA HHA HA.
|
![]() |
SNK Bandyty i PDW SZ.? Gimbazo i co teraz zrobisz z tym, że Wiesz jak wyglądają BOHATEROWIE dla TEJ KOBIETY ????
|
![]() |
BRAWO DLA TYCH PANÓW ZA POMOC KOBIECIE I UJĘCIE BANDZIORA. SZKODA ŻE JESZCZE ICH DANYCH NIE OODALI I PESELU. UWAŻAM ŻE NAGRODA SIĘ NALEŻY, ALE W CISZY A NIE ZE ZDJĘCIAMI. TO CHCIAŁEM PRZEJAZAĆ POPRZEZ TROLLOWANIE I PISANIE GLUPICH KOMENTARZY DUŻĄ LITERĄ! I POD GŁUPIM NICKIEM.
|
![]() |
Co zrobię? Pofratuluję tym panom ujęcia bandyty jak będę miał okazję. Jednak przez trollowe komentarze chciałem zwrócić uwagę, że nie powinno się z tego wyczynu robić szopki medialnej. Tylko to chciałem przekazać, a że zwrócono uwagę na moje głupie komentarze, to bardzo dobrze. TO SĄ ŚWIADKOWIE A ŚWIADKÓW TRZEBA CHRONIĆ , a nie robić ceremonialne wręczanie misiów. TO CHCIAŁEM PRZRKAZAĆ TYLKO.
|
![]() |
Wielki szacunek dla tpeych Panów, ale mam wrażenie, że taka medialna sprawa może przysporzyć im więcej problemów, niż pożytku. Przecież mamy do czynienia tutaj z BANDZIOREM, który pobił kobietę i chciał ukraść jej torebkę. To nie jest zwyczajny złodziej cukierków w sklepie tylko BANDYTA!! BanDyta, któremu grozi 12 lat więzienia! Mam nadzieję, że to zwróci do refleksji zanim kolejny raz odstawi się szopkę medialną ze zdjęciami świadków przestępstwa zagrożonego do 12 lat więzienia podczas wręczania misiów. Zresztą nie tylko ja zwróciłem na to swoją uwagę. Na innym portalu Ci panowie byli wymienieni z imienia i nazwiska, ale całe szczęście szybko zostało to zmienione.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|