Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Jak można nie płacić za czynsz 20 lat? Co robiła przez te wszystkie lata Spółdzielnia? Radnemu z PiS z mądrymi radami proponuję przyjąć dłużniczkę i utrzymywać kolejne 20 lat
Odpowiedz
menele tak mają ...
Odpowiedz
Rozumiem tę kobietę , częściowo ... Ja też mam problemy z mieszkaniem! Zadłużenie w spadku zostawiła mi mama, nie żyje już 3 lata , ja jestem niepełnosprawny częściowo, utrzymuje się z zasiłku socjalnego z opieki społecznej i z dodatku pielęgnacyjnego , łącznie ok 700 zł z czego czynsz 440 zł prąd 55 zł gazu już nie ma . Pozostaje mi ok 200 zł to nie starcza na cały miesiąc! Pracować fizycznie nie mogę, zamiana lokalu była podejmowana dwa razy i nic z tego nie wyszło, dodatku mieszkaniowego nie otrzymam bo za duży metraż a jestem też sam! Chce żyć jakoś godnie ale nie idzie, nie płacę za czynsz obecnie mam 13.000 zł i pierwszy pozew do zapłaty przez sąd, napisałem odwołanie z prośbą o zamianę lokalu przez miasto .
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...