Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Oszustwo na kod BLIK. Kto go rozpoznaje?

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 20 listopada 2019 r. o 10:12 Powrót do artykułu
hehe to jest świetne nie można gościa zobaczyć pomóc policji bo trzeba wykupić abonament :) gratuluję
Odpowiedz
hehe to jest świetne nie można gościa zobaczyć pomóc policji bo trzeba wykupić abonament :) gratuluję
 może masz wirusa albo poinstalowane jakieś dziwne programy? U mnie jest ok.
Odpowiedz
Faktycznie Lin dzięki za pomoc :) musiałem odinstalować adblocka i zainstalować inny program blokujący reklamy i od razu działa :) dzięki pozdro
Odpowiedz
,,cóż pomoże człowiekowi, choćby cały świat pozyskał, jeśli siebie samego zatraci lub szkodę poniesie? " - Ewangelia Łukasza 9:25 Biblia Warszawska ........... "Lepiej mieć mało, lecz nabyte sprawiedliwie, niż obfitość nabytą niesprawiedliwie" - Księga Przysłów Salomona 16:8
Odpowiedz
Jeżeli ktoś zna niech zgłasza policji, tępić to złodziejstwo bo już strach nawet cokolwiek robic
Odpowiedz
Z całym szacunkiem, ale jak można dać się okraść przez blika? Trzeba być amebą umsłową.
Odpowiedz
Lepiej pokażcie zdjęcia frajerów którzy kod Blik podali bo inaczej ich nazwać nie można.Się nie myśli się traci,proste.
Odpowiedz
Te zdjęcia powinny być również opublikowane tam, gdzie dokonano wypłaty. Większe prawdopodobieństwo że ten ciul jest z tamtych stron.
Odpowiedz
Pisze do Ciebie kolega "Stary, jestem za granicą a mi karta nie działa, porzycz 1000zł oddam Ci jak wrócę". Nie pomożesz koledze w potrzebie?
Odpowiedz
xalert(1)
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...