![]() |
hehe to jest świetne nie można gościa zobaczyć pomóc policji bo trzeba wykupić abonament :) gratuluję
|
![]() |
hehe to jest świetne nie można gościa zobaczyć pomóc policji bo trzeba wykupić abonament :) gratulujęmoże masz wirusa albo poinstalowane jakieś dziwne programy? U mnie jest ok. |
![]() |
Faktycznie Lin dzięki za pomoc :) musiałem odinstalować adblocka i zainstalować inny program blokujący reklamy i od razu działa :) dzięki pozdro
|
![]() |
,,cóż pomoże człowiekowi, choćby cały świat pozyskał, jeśli siebie samego zatraci lub szkodę poniesie? " - Ewangelia Łukasza 9:25 Biblia Warszawska ...........
"Lepiej mieć mało, lecz nabyte sprawiedliwie, niż obfitość nabytą niesprawiedliwie" - Księga Przysłów Salomona 16:8
|
![]() |
Jeżeli ktoś zna niech zgłasza policji, tępić to złodziejstwo bo już strach nawet cokolwiek robic
|
![]() |
Z całym szacunkiem, ale jak można dać się okraść przez blika? Trzeba być amebą umsłową.
|
![]() |
Lepiej pokażcie zdjęcia frajerów którzy kod Blik podali bo inaczej ich nazwać nie można.Się nie myśli się traci,proste.
|
![]() |
Te zdjęcia powinny być również opublikowane tam, gdzie dokonano wypłaty. Większe prawdopodobieństwo że ten ciul jest z tamtych stron.
|
![]() |
Pisze do Ciebie kolega "Stary, jestem za granicą a mi karta nie działa, porzycz 1000zł oddam Ci jak wrócę".
Nie pomożesz koledze w potrzebie?
|
![]() |
xalert(1) |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|