![]() |
Obciąć sukinsynowi brudne łapska...
|
![]() |
Kurna za próbę urządzenia torebki 12 lat????
A za zabójstwo 15?? Chory kraj
|
![]() |
I teraz przez 12 lat będzie sobie mieszkał, jadł, spał, ćwiczył na siłowni i tv oglądał w hotelu zwanym więzieniem za pieniądze uczciwych ludzi? Tylko kamieniołom, dużo energii ma to trzeba spożytkować, to jest nienormalne żeby młody facet przez 12 lat nie pracował a inni będą go utrzymywać. Musi mieć szansę odpracować i odkupić swoje winy.
|
![]() |
dokładnie,uje..ć łapy przy ***,i puścić i tak pożytku z takiego ścierwa nie będzie skoro w tak młodym wieku idzie na łatwiznę.jeszcze płacić na łachudre
|
![]() |
Łuków - tak od razu pomyślałem.
|
![]() |
Jakiś jełop lub naćpany, przecież mamy XXI wiek, ludzie nie noszą prze sobie dużych kwot gotowki. Nasłuchał się opowiadań ojca jak to było w latach 90?
|
![]() |
wszyscy z nawalanka na tego młodego człowieka, i tez nie pochwalam go dlaczego opisana kobieta po ciemku i zapadnięciu nocy sama? Nie czas żeby i tak było że pleć miękka nie wychodzi sama z domu tylko z kimś z męskiej odnogi rodziny? A pomyslec jak by było jak by do Polski Tusek sprowadzil analfabetów z Azji?
|
![]() |
....czytam Twoje wypociny analfabeto przestrzegający przed domniemanymi Arabami i dochodzę do wniosku, że jesteś większym idiotą, niż patriotą. Ale u was to chyba to raczej norma....
|
![]() |
Uspić takiego. A tak w ogóle mam nadzieje, że chłopaki mu pokażą aż tak by pierdzieć nie będzie mógł.
|
![]() |
A w więzieniu powie, że chce grypsować i będzie " honorny".
|
![]() |
TO MÓJ KUMPEL ODWALXUE SIE HIENY OD NIEGO. TO POZADNY CPUN. DZIEN DO RY MOWIL I DI KOSCIOLA CHODZIL
|
![]() |
wszyscy z nawalanka na tego młodego człowieka, i tez nie pochwalam go dlaczego opisana kobieta po ciemku i zapadnięciu nocy sama? Nie czas żeby i tak było że pleć miękka nie wychodzi sama z domu tylko z kimś z męskiej odnogi rodziny? A pomyslec jak by było jak by do Polski Tusek sprowadzil analfabetów z Azji?sam jesteś tępym analfabetom co nawet nie wie że używa alfabetu arabskiego, europejczycy go nie wymyślili ciemna maso |
![]() |
Jeszcze wyjdzie na ludzi
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|