Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Jakby poszedł siedzieć od razu, to już mógłby wychodzić na wolność :-P
Odpowiedz
Facet który gwałci dla mnie jest dnem na dnie
Odpowiedz
Co on taki szczęśliwy?
Odpowiedz
Dzisiaj przestępcy dyktują warunki.
Odpowiedz
To tak jak z moja żoną, jakbym ją zabił przed ślubem to już byłbym wolny hehe
Odpowiedz
A podobno lubelska policja ma najwyzsza wykrywalnosc przestepstw w kraju. Mysle, ze chodzi jednak o przestepstwa typu: spozywanie alkoholu w miejscu publicznym;p
Odpowiedz
Tylko czemu bez twarzy i personaliów, przecież został już skazany prawomocnym wyrokiem. Opinia publiczna powinna wiedzieć z kim ma do czynienia.
Odpowiedz
Dopadła go sprawiedliwość i prawdopodobnie koronowirus.W zamknięciu szybko rozprzestrzenia się to zatrute morowe powietrze.Prawdopodobnie przynieśli je tam przemytnicy papierosów z ziem sosiadujących z Chinami.
Odpowiedz
Frajer z mordy widać to od razu. A cieszy miche bo gotowy na to co pod celą chłopaki mają dla gwałcicieli. Jak wyjedzie będzie umiał dupą różne sztuczki robić, nawet gwizdać. Że o jedzeniu śmietany nie wspomnę
Odpowiedz
3 lata za gwałt zbiorowy??? I zniszczenie komuś życia???
Odpowiedz
To młodszy z braci Michalskich z ulicy lubelskiej. Zgwałcił razem z Jończykiem i starszym Kwiatkowskim. Ofiarą była 77 letnia kobieta z porażeniem mózgowym. Zwyrole
Odpowiedz
Kara za gwałt zbiorowy porównywalna karze za pędzenie bimbru. PIS to znaczy chciałem napisać PEACE
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...