![]() |
WSZYSCY KIEROWCY WINNI WYPADKU /KOLIZJI DROGOWEJ I POTRĄCENIA OIESZEGO POWINNY PONOSIĆ 100 % KOSZTY AKCJI RATUNKOWEJ,LECZENIA UCZESTNIKÓW ZDARZENIA, UTRUDNIEŃ DLA INNYCH UŻYTKOWNIKÓW TEJ DROGI.
|
![]() |
wyrazy współczucia dla bliskich ... kto ma depresje, lęki, problemy niech obejrzy to wideo ---- youtube : sens życia i prawda w 4 minuty
|
![]() |
Popieram w dzień i o ile pieszy(a) miał(a) odblaski czy jak w tym przypadku zapaloną latarkę po zmierzchu
|
![]() |
drodzy piesi - odblaski zakładajcie na buty, nogawki i rękawy. Światła aut łapią nisko.
|
![]() |
Czy auto poruszało się z dozwoloną prędkością pewnie nie , współczuję kierowcy trauma pozostanie ale nic nie wróci życia kobiecie która nawet miała zapaloną latarkę przecież napewno widoczną ,skoro latarki nie zauważa kieowca pewnie i nie zauważyłby odblasków .Wyrazy wspułczucia dla obu rodzin.
|
![]() |
"Policjanci którzy przyjechali na miejsce wypadku ustalili, że pokrzywdzona piesza doznała rozległych obrażeń ciała i zmarła na miejscu wypadku." Ja pitolę to teraz policjanci są już i biegłymi z zakresu medycyny sądowej?!
|
![]() |
Ciekawe czy kobieta z latarką, szła poprawną stroną drogi...
|
![]() |
Ciekawe czy kierowca jechał przepisową prędkością. To wydarzenie może obalić mit, że wypadki są z winy pieszych, bo nie mają odblasków. Nie, wypadki w Polsce są z winy kierowców, którzy jeżdżą za szybko. takie są rządowe dane. nie odblaski pomogą, ale przepisowa jazda. Jak jest 50/h to jedziesz 50 i koniec.
|
![]() |
A może ta kobieta sobie świeciła pod nogi i nie zbyt dobrym światłem więc nie koniecznie była widoczna i która stroną się poruszała ?
|
![]() |
"Policjanci którzy przyjechali na miejsce wypadku ustalili, że pokrzywdzona piesza doznała rozległych obrażeń ciała i zmarła na miejscu wypadku." Ja pitolę to teraz policjanci są już i biegłymi z zakresu medycyny sądowej?!Zdarzają się takie obrażenia, że wcale nie trzeba być biegłym z zakresu medycyny sądowej, aby stwierdzić, że są rozległe, a człowiek nie żyje. |
![]() |
Najlepiej niech zestawy oświetleniowe niosą jak onegdaj przy kręceniu filmu. Prawda?
|
![]() |
Proszę was dajcie spokój z odblaskami (takimi małymi na rękę) ja wychodzę po zmroku to zakładam kamizelkę odblaskowa i mam pewność że jestem dobrze widoczny. Pozdrawiam
|
![]() |
Ciekawe czy kierowca jechał przepisową prędkością. To wydarzenie może obalić mit, że wypadki są z winy pieszych, bo nie mają odblasków. Nie, wypadki w Polsce są z winy kierowców, którzy jeżdżą za szybko. takie są rządowe dane. nie odblaski pomogą, ale przepisowa jazda. Jak jest 50/h to jedziesz 50 i koniec." Do zdarzenia doszło na odcinku drogi poza obszarem zabudowanym" |
![]() |
Ciekawe czy kierowca jechał przepisową prędkością. To wydarzenie może obalić mit, że wypadki są z winy pieszych, bo nie mają odblasków. Nie, wypadki w Polsce są z winy kierowców, którzy jeżdżą za szybko. takie są rządowe dane. nie odblaski pomogą, ale przepisowa jazda. Jak jest 50/h to jedziesz 50 i koniec.Nie, nie koniec. Czasem, w trudnych warunkach, trzeba jechać np. 37 km/h, a czasem 28 km/h lub jeszcze mniej. |
![]() |
Piesi powinni wiedzieć że idąc po jazdni muszą ustępować miejsca jadącemu pojazdowi.
|
![]() |
samochód jest uszkodzony od strony kierowcy. to albo ona szła środkiem, albo on jechał lewą stroną
nie rozumiem
|
![]() |
chodzą lub biegają i z afaltu za h.j nie zejdą, zatrzymujesz auto bo minąć się nie da a to bydle dalej po asfalcie kroczy lub biegnie jak krowa bezrozumna, jak można kogos potracić na asfalcie ? wina w 100 % pieszych i pseudo biegaczy, jezdnia jest dla pojazdów kołowych,
|
![]() |
Baba babę przejechała. Pewnie obie nie wiedzą dla czego?.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|