oddał bym ale pusty hehe
|
|
Wraca do Polski uczciwość. Jeszcze są ubeckie niedobitki, ktore oddaliby pusty portfel. To jest Polska szkoła. Widać są z bardzo uczciwych rodzin. Ja też tak postępuję. Nie moje, nie tykam. Powinno to być normą. Tym bardziej, że w portfelu często są niezbędne dokumenty. Jak prowadzić w Polsce auto bez plastikowego prawka i dowodu rejestracyjnego? Człowiek ma uprawnienia, a 150zł mandatu ma za to. Jest XXI wiek, a policja dalej udaje średniowiecze.
|
|
mamy durniów wśród rodaków, jak ten co się cieszy ("hehe") ze swojego prymitywizmu.
|
|
" Jest XXI wiek, a policja dalej udaje średniowiecze. "...to nie policja ustanawia prawo, ale jest zobowiązana do jego egzekwowania! Zwróć się ze swoimi pretensjami do ustawodawcy, a nie mundurowych!
|
|
jaki ty pusty, oddają bo teraz wszedzie są kamery, jesteśmy na każdym kroku inwigilowani |
|
Coś , co powinno być normalne w polskiej rzeczywistości urasta do rangi wydarzenia! Dziewczęta oczywiście należy pochwalić chociażby dlatego, że nie starają się wpisać w akceptowalny społecznie schemat kombinatora, złodzieja i krętacza!
|
|
Kiedyś znalazłem. Był dowód, prawko, karty do bankomatu, trochę drobnych. Łatwo znalazłem właściciela i oddałem zgubę. W efekcie pięć razy byłem wzywany na komisariat. Teraz nawet się nie schylę lub odkopnę. Nie warto być uczciwym.
|
|
No to teraz jakieś znaleźne się należy panienkom!
|
|
i dziewczyny w szkole maiły przejepane bo się spóźniły na lekcje...
|
|
w naszym kraju to napewno |
|
Bądź dobry, uczciwy i praworządny, a Płatni Oszuści zaczną ciebie wyzywać epitetami pasującymi do ich wyczynów.
|
|
Aleś ty mądry. Nie to co twoi ziomkowie czyli Przelicz i Szeleść kasę.
|
|
Czy nastolatki upomniały się o znaleźne?
Prawnie im się należy tylko trzeba to zgłosić w momencie
oddawania zguby na policji lub do rąk własnych właściciela.
|
|
a teraz z różańcem w ręku oszukują i jest dobrze, nie przeszkadza baranie ci to |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|