Absolutnie nie jestem za narkotykami i uważam, że trzeba je eliminować ale tego ogromnego sukcesu policji bym nie przypisywal. Ktoś strzelił z ucha że kolesie z audi będą transportować maryske, zatrzymali ich postraszyli wysokim wyrokiem i oni strzelili z ucha skąd ja wzięli i taki to sukces policji. Przecież nie są wróżkami semirami i nie mają szklanej kuli... Jak ktoś im na tacy nie wystawi to uja wiedzą, nawet roweru nie mogą znaleźć po kradzieży nie mówiąc już o aucie...
|
|
Absolutnie nie jestem za narkotykami i uważam, że trzeba je eliminować ale tego ogromnego sukcesu policji bym nie przypisywal. Ktoś strzelił z ucha że kolesie z audi będą transportować maryske, zatrzymali ich postraszyli wysokim wyrokiem i oni strzelili z ucha skąd ja wzięli i taki to sukces policji. Przecież nie są wróżkami semirami i nie mają szklanej kuli... Jak ktoś im na tacy nie wystawi to uja wiedzą, nawet roweru nie mogą znaleźć po kradzieży nie mówiąc już o aucie...proste - tłuki z audi obsrali sie na dołku i sypią - i dobrze może Policja pozbędzie sie troche tego smiecia z ulic |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|