Policja się ośmiesza. 9 letnie dziecko też może zachować ostrożność, choćby z pomocą rodzica. To robienie paranoi.
|
|
9-latek to maluch?
|
|
Jechala panna zbyt szybko w terenie zabudowanym i jak to bywa u polek i polalow myslala że jest najwazniejsza.
|
|
9-latek to maluch?Pytanie, gdzie byli rodzice? |
|
U nas 9- latek to maluch a 21- latek to bardzo mlody junior;p Doroslosc osiaga sie dopiero po przejsciu na emeryture;p
|
|
... i znów hulajnoga...wina gnoja...nauczy się jezdzić przez ulicę...
|
|
Jechala panna zbyt szybko w terenie zabudowanym i jak to bywa u polek i polalow myslala że jest najwazniejsza.Człowieczku, gdyby tak było to wypadek byłby śmiertelny. To kalumnia. |
|
Policja powinna sprawdzić godziny jej rozmów w telefonie.
|
|
jak wczoraj w zabudowanym obszarze jedna taka głupia dupa mnie wyprzedzała na przejściu ,to krowie popukałem sie w głowe ,co wyrabia ,a krowa pokazała mi fucka środkowym palcem którym sobie robi dobrze ,takie to głupie dupy jeżdża ,a podobno takie ostrożne i facetów kierowców biją na głowe kulturą jazdy
|
|
Może jednak zmieńmy przepisy ruchu drogowego na wzór krajów zachodnich. Kierowca dojeżdżając do przejścia powinien się zachowywać jakby dojeżdżał do drogi z pierwszeństwem przejazdu. Człowiek w okolicy przejścia dla pieszych to znak STOP.
|
|
Prawda jest taka ze skoro to jej wina to dzieciak juz byl na przejsciu. Inna sprawa ze 9 latek sam chodzi po ulicy bo to madre jeszcze nie jest...... jestem za tym aby przed przejsciem gdzie jest czlowiek sie obowiazkowo zatrzymywac. Zawsze to bezpieczniej ...
|
|
Prawda jest taka ze skoro to jej wina to dzieciak juz byl na przejsciu. Inna sprawa ze 9 latek sam chodzi po ulicy bo to madre jeszcze nie jest...... jestem za tym aby przed przejsciem gdzie jest czlowiek sie obowiazkowo zatrzymywac. Zawsze to bezpieczniej ...Do 18-stki za rączkę z mamusią? |
|
Prawda jest taka ze skoro to jej wina to dzieciak juz byl na przejsciu. Inna sprawa ze 9 latek sam chodzi po ulicy bo to madre jeszcze nie jest...... jestem za tym aby przed przejsciem gdzie jest czlowiek sie obowiazkowo zatrzymywac. Zawsze to bezpieczniej ...Nie. Teraz policja z automatu twierdzi że to wina kierującego. Wiem że to bez sensu, ale to policja, co się dziwić. |
|
Może jednak zmieńmy przepisy ruchu drogowego na wzór krajów zachodnich. Kierowca dojeżdżając do przejścia powinien się zachowywać jakby dojeżdżał do drogi z pierwszeństwem przejazdu. Człowiek w okolicy przejścia dla pieszych to znak STOP.Żeby to przyniosło pozytywny skutek to trzeba by zlikwidować 50% przejść. |
|
Proszę rodziców chłopca o kontakt, chciałbym przekazać ważne informacje. Mój e-mail: arturs0104ko@popk.pl
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|