Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Lubelskie: Krwawy finał małżeńskiej kłótni. Mąż poderżnął żonie gardło

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 15 lipca 2019 r. o 17:40 Powrót do artykułu
co za debile w komentarzach....psychol zarżnął człowieka jak świnię, a ci go jeszcze usprawiedliwiają że może to "zła kobieta była"...na tych wiochach to już chyba tylko same ameby umysłowe się jeno ostały...
Odpowiedz
Wszyscy się wypowiadacie, a nikt nie wie jak naprawdę było
Odpowiedz
Żal mi tego człowieka. To wszystko wina tej pazernej sz..ty. Skoro miała takie mniemanie o sobie było na jakiegoś piłkarza zapolować. Jednak co by nie mówić „troszkę” go poniosło. P.s. Sprzedam Opla rocznik 81 nie bity...
Odpowiedz
To świadectwo, które powiem każdemu, aby usłyszał. Byłem żonaty od czterech lat i piątego roku mojego małżeństwa, inna kobieta miała zaklęcie, aby zabrać mojego kochanka ode mnie, a mój mąż zostawił mnie i dzieci, a my cierpieli przez 2 lata, dopóki nie miałem na myśli stanowiska, na którym to mężczyzna Dr.WEALTHY pomógł komuś i postanowiłem dać mu próbę pomocy w zabraniu mojego kochanego Męża do domu i uwierz mi, po prostu wysyłam mu swoje zdjęcie i mojemu mężowi, a po 48 godzinach, jak mi powiedział, widziałem do domu wjechał samochód i oto był mój mąż, a on przyjechał do mnie i do dzieci i dlatego cieszę się, że każdy z was jest podobny do tego mężczyzny i ma swojego kochanka z powrotem do siebie. Email: wealthylovespell@gmail.com możesz również skontaktować się z nim lub whatsApp go onthis +2348105150446 dziękuję bardzo
Odpowiedz
Skąd pewność że kłótnia o małe zarobki. Zarżnął żonę i próbował to zakamuflować. Może i to kolejne kłamstwo. Poza tym co to za samoobrona. Szkoda dziecka. Matka nie żyje a ojciec pewnie do końca życia nie wyjdzie. Po za tym co to za ojciec.
Odpowiedz
Szkoda faceta. Durne babsko....
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...