co za debile w komentarzach....psychol zarżnął człowieka jak świnię, a ci go jeszcze usprawiedliwiają że może to "zła kobieta była"...na tych wiochach to już chyba tylko same ameby umysłowe się jeno ostały...
|
|
Wszyscy się wypowiadacie, a nikt nie wie jak naprawdę było
|
|
Żal mi tego człowieka. To wszystko wina tej pazernej sz..ty. Skoro miała takie mniemanie o sobie było na jakiegoś piłkarza zapolować. Jednak co by nie mówić „troszkę” go poniosło. P.s. Sprzedam Opla rocznik 81 nie bity...
|
|
To świadectwo, które powiem każdemu, aby usłyszał. Byłem żonaty od czterech lat i piątego roku mojego małżeństwa, inna kobieta miała zaklęcie, aby zabrać mojego kochanka ode mnie, a mój mąż zostawił mnie i dzieci, a my cierpieli przez 2 lata, dopóki nie miałem na myśli stanowiska, na którym to mężczyzna Dr.WEALTHY pomógł komuś i postanowiłem dać mu próbę pomocy w zabraniu mojego kochanego Męża do domu i uwierz mi, po prostu wysyłam mu swoje zdjęcie i mojemu mężowi, a po 48 godzinach, jak mi powiedział, widziałem do domu wjechał samochód i oto był mój mąż, a on przyjechał do mnie i do dzieci i dlatego cieszę się, że każdy z was jest podobny do tego mężczyzny i ma swojego kochanka z powrotem do siebie. Email: wealthylovespell@gmail.com możesz również skontaktować się z nim lub whatsApp go onthis +2348105150446 dziękuję bardzo
|
|
Skąd pewność że kłótnia o małe zarobki. Zarżnął żonę i próbował to zakamuflować. Może i to kolejne kłamstwo. Poza tym co to za samoobrona. Szkoda dziecka. Matka nie żyje a ojciec pewnie do końca życia nie wyjdzie. Po za tym co to za ojciec.
|
|
Szkoda faceta. Durne babsko....
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|