" ...mówi Marcin Gentelman z opolskiej komendy ... " Ciekawe jak się nazywała jego rodzina wcześniej i co takiego jego przodek zrobił że nazwisko zmienić musiał. Swoją drogą to miał pomysła na nazwisko, nie ma co.
|
|
Brak kary śmierci to kpiny z ofiar morderców.
|
|
gersdorf...
|
|
no to w opolu będzie miłą drugi dom,szkoda że do żywotni i trzeba b ędzie utrzymywać sicierwo,lepiej uciąć palce
|
|
Zdrada?
|
|
Zamiast zerżnąć, zarżnął? Utylizacja dla tego diabelskiego pomiota. Nie zgadzam się na utrzymywanie w kiciu tego czegoś z moich podatków.
|
|
W 99,9% takich przypadków sprawcy należy szukać wśród najbliższych tzn. partner, mąż, przyjaciel, kolega. Przyczyna to zazdrość lub nieodwzajemniona miłość. W tego typu sprawach o dużym ładunku emocjonalnym występuje tzw. nadzabijanie. Sprawca morderstwa nie planował, działał pod wpływem chwili lub nagłego impulsu. Był poczytalny.
|
|
Tylko kara śmierci
|
|
Potworne. Czytać takie artykuły, w którym traci życie młoda kobieta, matka, żona. Jeżeli, to mąż, to zasługuje na najwyższy wymiar kary. Przysięgał, że będzie o nią dbał i będzie się o nią troszczył. Wyrazy współczucia. A potwór, który to zrobił niech otrzyma zasłużoną karę.
|
|
To już chyba kolejny taki przypadek w woj.lubelskim, może to efekt bezstresowego wychowania tych ludzi,zabijanie rodziców, żon, mężów,straszne
|
|
Może zdradziła mężowi na kogo głosowała?
|
|
Niestety nasze państwo jest słabe wobec morderców. Nie będzie kary śmierci.
|
|
Dziecko nie jest kilkuletnie tylko kilku miesięczne jeszcze samo nie chodzi .Kara śmierci za takie coś zabrał dziecku w dodatku poważnie choremu ukochaną mamę jak czytam ten artykól to łzy mi same lecą bo sama mam takie malutkie dziecko w podobnym wieku.
|
|
Nie przeprowadzaj gówna przez morze ,nie czytaj i nie becz
|
|
Tez zainteresowało mnie takie nietypowe nazwisko
Skąd się wziął ten pan
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|