Co za idiota. A co by się działo, gdyby Polakom dać wolny dostęp do broni? Żona, dziecko, a temu odwala.
|
|
wykapany bylejaki
|
|
Nie ma swobodnego dostępu do broni, a on i tak zabił żonę. Zakazać ostrych przedmiotów?
|
|
"Koniec świata" - co się dzieje! Mąż zabija żonę, i dziecku matkę!!! Obowiązkowe powinny być badania psychiatryczne przed wstąpieniem w związek małżeński. Bo tylko świr, bez mózgu mógł tak postąpić.
|
|
Co z h.uj nie człowiek
|
|
Nie pieprz głupot. Tylko komuchy chcą rozbroić naród. Ten przypadek pokazuje, że zakaz posiadania broni nie ma wpływu na wzrost przestępczości. Wprost przeciwnie, posiadanie broni samo w sobie może być odstraszające i wcale nie trzeba jej używać aktywnie. Gdybyś wiedział, że mam broń to popełnił byś wobec mnie przestępstwo ? Czy jednak zastanowił byś się nad tym czy mnie okraść, bić, zabić ? Myślenie nie boli jak się często używa rozumu.
|
|
....nie ma wpływu na zmniejszenie przestępczości...
Taka poprawka
|
|
Dzisiejsi mężczyźni są stali w uczuciach. To dzisiejsze kobiety szukają szczęścia na boku, mając już sponsora-męża w garści, chcą dodatkowych bolców, gdy jeleń-mąż w robocie...
|
|
Tylko dożywocie bezwzględne ja nie rozumiem dlaczego zasłaniać mordy takich zwyrodnialcow nie umiem określić tej besti więzienie i to o zaostrzonym rygorze najlepiej daleki mroźny wschód.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|