Szkoda że nie w łeb.
|
|
Trzeźwy mysliwy ? I to na polowaniu? HAHHAAAAAAA.
|
|
Dał ddd uuu. Py
|
|
Teraz poczuł co czują zwierzęta?Miło panu mysliwemu?
|
|
Ma zad podobny do zadu dzika i stąd ta pomyłka?
|
|
I to było udane polowanie, szkoda że tylko jeden postrzelony
|
|
Jak jest POSCZAŁ :) w Zadnią część to trzeba dużo Lodów jeść lub robić ! Gdzieś kiedyś na filmie to widziałem tylko nie wiem którą wersję , różne filmy oglądam ;)
|
|
I dobrze - powinni się nawzajem powystrzelać !
|
|
W tym czasie na drogach w Polsce zgineło kilkanaście osób zatrzymano klkadziesiat nietrzeźwych kierowców ale w Polsce głupota krąży wokół rzeczy nieistotnych byle zawisić gówno w sieci
|
|
"Kto mieczem wojuje od miecza ginie". Dobrze mu tak.
|
|
Jaki tam przypadkowy postrzał, rykoszet. Pewnie kolega myśliwy chciał mu jajka odstrzelić ( ale spudłował) za sprezentowane rogi.
|
|
Gówno jecie Gówno wiecie
|
|
Czy nie należało mu pomóc uśpieniem, miast skazywać na długie zdychanie cierpieniem?
Nie bądźcie tacy, Rodacy...
|
|
Mówiłem ,że to pustaki ,nie potrafi odróżnić dupy od dzika haha ,mógł dobić postrzałka ,jednego kretyna byłoby mniej.
Wszyscy byli trzeźwi bo ci na***i zdążyli uciec zanim koledzy z policji przyjechali...
|
|
Tak to jest jak debil dostanie bron do ręki. Nie wiem też czemu nazywacie ich mysliwymi. Przecież to zgraja psychopatów, w dodatku kretynów.
|
|
"Wiele elementów tuszy jest niedoceniany przez myśliwych i zostawiane w lesie. Żołądkami jelenia, sercami, płucami, nerkami, jadrami a nawet łbami dzików żywią się lisy.
Dzisiaj prosta receptura na mózgi, które można przyrządzać zarówno z dzików, saren, jeleni jak i świń domowych. Kiedyś potrawy z mózgów dostępne były prawie w każdym barze czy restauracji. Aktualnie mózgi świńskie można kupić w marketach.
Kłopoty z przechowywaniem nie pozwala nazbierać tyle mózgów z upolowanej zwierzyny aby opłaciło się "odpalać" produkcję puszek. Dlatego też zastosowałem mózgi wieprzowe zakupione w markecie.
Mózgi wieprzowe 1 kg
Sól 14 gram
Pieprz 2 gramy
Cebula podsmażana na oleju rzepakowym (nie palmowym!) 100 gram
Czosnek (ja nie daję) 1 gram
Całość mieszamy dość dokładnie i napełniamy puszki. Ja zastosowałem te najmniejsze pozwalające mi na spożycie przez jedną osobę np. na kanapki śniadaniowe.
Pasteryzujemy."
|
|
Szkoda, że nie w łeb.
|
|
Doskonała wiadomość! Należy tylko żałować, że w d**ę, a nie w łeb chorego psychopaty.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|