Skąd ci idioci się ciągle biorą??
|
|
Za nisko leciał. Oby już więcej nie siadał za sterami.
|
|
to jeszcze brawura czy już głupota ?
|
|
Debilizm to już jest a głupota to była takiemu dać prawo jazdy
|
|
Pewnie już się rozgląda za jakimś bmw, w końcu czymś nadal trzeba jeździć i być idiotą za kierownicą.
|
|
Sprobujcie jezdzic stalym tempem zgodnie z przepisami przepuszczajcie pieszych a spotkacie zielona fale mniej nerwow i zmeczenia wiecej widac szybciej mozna zareagowac i mniejsze spalanie. Niestety gaz gaz i pokaz kto umie jezdxic i nerwy.
|
|
jeżdżę szybka ale bezpiecznie.
|
|
gdyby drogi były wlasciwie zrobione to Polacy by zachowali życie nawet po jakims incydencie. Nie da się w 4 lata naprawić tego co PO nakradlo z naszego budżetu co to było na przebudowywanie a ludzie musza się poruszać celem zarobkowym i normalnym życiowym. Po to się kupuje auto żeby jeździć.
|
|
Furmanką by nie dachował, to pewne. Najwyżej zgubiłby gumofilce.
|
|
LOP i wszystko jasne.
|
|
Kretyn nie kierowca kupuje taki jakiegoś szrota i ,Kubica,do dzieła!!!!
|
|
A nie lepiej było dać pawulon. Grabarz by zarobił, ratownicy by dole dostali i społeczeństwo nie byłoby obciążone leczeniem debila
|
|
Pomylił hejta z wiśta, czy odpiął się mu orczyk?
|
|
Niedostosował?
A gdzie służby drogowe? Dlaczego nie mają odpowiedzialności za stan nawierzchni ?
A gdzie Policja, źeby to egzekwować ?
Jak widzę codziennie jak Policja jeździ to jestem przekonany, źe dostają się do służby sami pajace, którzy mają wypisywać tylko mandaty. Zero przepisów. Zero mózgu. Jak oni przechodzą testy waźąc po 100 i więcej kg?
Nie ogoleni itp. -koszmar .
|
|
Polska to kraj szaleńców za kierownicą. 85% kierowców jeździ za szybko, a potem piszą np. że piesi wtargnęli. To chory naród. Tacy dumni z historii Polski, z tradycji, a wszyscy kochają tylko poniemieckie samochody.
|
|
LOP czego tu wymagac od wiesniaka pewnie byl zle wyprofilowany zakręt, droga nie posypana, i jeszcze byl zly znak ograniczenia predkosci, na szczescie jakis czas buraka mamy z głowy
|
|
Mirek ty nawet imie masz prowincjonalne, za duzo owsa na sniadanie zjadles zeby to zrozumiec
|
|
Czytam komentarze i widzę że umiecie tylko obrażać innych. .tzw "wiesniacy" są lepiej wychowani od was osobiście sama jestem "wieśniarą" bo mieszkam w kamieniu i jestem z tego dumna!A Wy się zastanówcie nad obrażaniem innych..bo nawet ich nie znacie. .
|
|
gdyby drogi były wlasciwie zrobione to Polacy by zachowali życie nawet po jakims incydencie. Nie da się w 4 lata naprawić tego co PO nakradlo z naszego budżetu co to było na przebudowywanie a ludzie musza się poruszać celem zarobkowym i normalnym życiowym. Po to się kupuje auto żeby jeździć.A co ma do tego PO, PiSowski pacanku? To za rządów Platformy de facto ruszyłproces budowy autostrad i ekspresówek na niespotykaną dotąd skalę. To za PO zaczęły powstawać "schetynówki". Za czasów PiS co najwyżej są realizowane projekty przygotwane jeszcze za czasów PS/PSL. |
|
Kaczfi i Olek jesteście idiotami. Też mam LOP i jeżdżę ostrożnie. A może coś mu wyskoczyło na drogę?
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|