Po co zmiany jak jest wspaniale i lepiej być nie może?
|
|
Nie ma szans, wszyscy mają go dosyć.
|
|
precz z komuną
|
|
Dziwi mnie to samozadowolenie. Opole jest totalnie zaniedbane. Ani pracy, ani rozrywki. Wracaj facet na swoją wieś wnuki bawić. Niech przyjdzie ktoś młody, dynamiczny.
|
|
Sprawny nadzór ...... oj chyba nie bo są mocne zaniedbania .... łącznie z powiadomieniem odpowiednich instytucji....
|
|
Jakie to odnawialne żródła energii Pan Wróbel wprowadza ? Ten chiński chłam solary co się psują. Ja chcę polski węgiel. Nie chcę ruskego gazu ani niemieckiego wsparcia. Dlaczego Wróbel truje starsze osoby szczepionkami. Powikłania poszczepienne mogą zabić taką osobę.
|
|
Pan W, niech już ze sceny zejdzie, chwali sie byle czym a tak naprawde to w jego obowiazku jest to robic, przypisuje sobie skucesy jakby to z wlasnej kieszeni zrobił.,.. pora na kogos nowego młodego i dynamicznego, uklady psl niech juz odejdą! ile mozna!
|
|
dajże chłopie odetchnąć Opolakom...
|
|
niech wreszcie zrobi PORZĄDEK Z TYM SYFEM CO OD LAT KWIACIARKA NISZCZY ZIELEŃ ROZKŁADAJĄC SWOJE ZKRZYNKI ZE ŚMIECIAMI - WIEŃCAMI, KLOCKAMI RÓŻNYMI NA PASACH ZIELENI MIMO ŻE ,A SWÓJ SKLEP TO KRAM SOBIE ZROBIŁA Z TRAWNIKÓW - PASÓW ZIELENI CZĘSTO TEŻ I NA CHODNIKU GDZIE LUDZIE SIĘ CZĘSTO POTYKAJĄ DZIECI PRZEWRACAJĄ O TO KŁODY I MIMO POWIADOMIEŃ NIKT NIC NIE ROBI Z TĄ OBORĄ !!! JAK ZA DAWNYCH CZASÓW KOMUNIŚCI POPIERAJĄ SWOICH ORMOWCÓW I CZERWONĄ ZARAZĘ...
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|