A co z mamusią? Powinni zabrac te dziecu zanim staną sie taką samą patologia jak ich rodziciele
|
|
Jutro pojedzie na kacu do kosciola i zmaże swoje winy. Najważniejsze, że to nie byl innowierca. Jakis islam czy nie daj Bóg ewangelik
|
|
Matka też powinna odpowiadać ale to typowe prowincjonalne pijaczyny
|
|
Skoro sędzia pod pulawami jechał pijany był złapany to myślę że ten pan z poniatowej nie musi obawiać się dużego wyroku.
|
|
przyzwolenie na jazdę w pijakiem powinno być również karane
|
|
Zająć samochód, zlicytować, a pieniądze przeznaczyć na leczenie dzieci poszkodowanych w wypadkach drogowych !
Wystarczy wprowadzić odpowiedni przepis dot. zajmowania i licytowania samochodów kierowanych przez pijaków, a będziemy mieli znacznie mniej przypadków kierowców-pijaków-potencjalnych morderców.
|
|
...... cos zbyt mocno zaznaczone, że jechał z rodzino i dziećmi! Czyżby jakiś gej lub pedał podpadł władzy i teraz piszą i dzieciach nawet jakby to nie były jego tylko kobiety obok?
|
|
brawo 500 plus, niech glupie pisowce dadzą im 1000 plus bo rodzice byli jeszcze w stanie wsiąść i jechać po wypiciu wódy kupionej z 500 plus i jechać samochodem kupionym za 500 plus
|
|
Nie wprowadzą tego, choćby nie wiem kto rzadził, przecież nie będą sobie krzywdy robić - za dużo działaczy musiało by się pożegnać z samochodami
|
|
No i co? Piszę już wiele razy, że w Motur szkoda inwestować. Miasto kasę daje a wyników jak nie było, nie ma i nie będzie. Mogę się założyć, że w tym roku nie będzie awansu, bo po prostu są lepsze drużyny np. Siarka, Stal Kraśnik, Wisła Puławy, Sieniawa itp.
|
|
Jacy wy wszyscy święci jesteście! Jakbyście przykładnie, przy klawiaturze, wszystkich karali! Obłudnicy! (nie wliczam tego od 500+ bo to chory wariat)
|
|
A żonka też chyba sprawna i naczej że pozwala kierować pijakowi a do tego jeszcze jadą z dziećmi.
|
|
Pijany to pul biedy ,może aż takiego zagrożenia nie stwarzał jak te auta które są dopuszczone do ruchu przez wiejskie stacje diagnostyczne.te stacje i te auta powinno się eliminować bo 50 procent to powinna być na złomie.to jest dopiero zagrożenie.a pijani jeżdżą po wioskach i tak .zabrać te szroty z drogi bo to jest największe zagrożenie
|
|
Więcej wypadków drogowych w Polsce powodują TRZEŹWI kierowcy bo aż 95 % (źródło policja) . Niejeden pijany jadąc spokojnie nie stwarza takiego zagrożenia jak trzeźwy sebix w bmw z tonami szpachli czy wiochwagenie w TDI po czipie ciśnie 2 paki przy 50km h
|
|
Świętowali wypłatę pincet+. On nachalne, żonka seksualna niewolnica zapewne z promilami też tyle, że nie zbadali, a ona i jeszcze oberwie jak coś powie. Ale ksiundz kazali wybaczyć bo to przecież z miłości. A pojazd na 100% kwalifikujących się tylko na złom. Ot taka zagrożona tradycyjna Polska rodzina.
|
|
Skoro sędzia pod pulawami jechał pijany był złapany to myślę że ten pan z poniatowej nie musi obawiać się dużego wyroku.Radny Dyktafon nawet zawiasów nie dostał. No ale on był z PiS. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|