Chyba już za późno... Doszły mnie słuchy że pali się Mazur...
|
|
Ludziom na święta kasy nie wypłacił i się pali
|
|
ale pewnie za to on jest gorliwym katolikiem, co niedziela w kosciele i teraz to wystarczy a nie uczciwość |
|
Takie pożary nie bez przyczyny, inwestycje trzeba robić to odszkodowanie za taki pożar się przyda.
|
|
Masakra, jak się czyta to co Ci ludzie piszą...więc napisze prosto żeby dotarło...karma wraca, i nie chodzi o pokarm dla psa...ja osobiście ,życzę wam komentatorzy żeby wam zabrali pińcet plus, żebyście nie mieli za co chlać, żebyście ruszyli dupę do pracy dziecioroby(żyjące z własnych dzieci )bo dla was krytyków czyjegoś nieszczęścia brak świadczeń bedzie oznaczał dużo większą klęskę niż utrata dobrobku życia przez ludzi, którzy do czegos dążą ...bo mimo wszystko, mimo takiej tragedii oni nadal będą dąrzyć, a wy będziecie, żyć sukcesami i porażkami innych chlając tanie prytry za 500+... żyjcie dalej telenowelami, no chyba, ze nie będzie za co zapłacic za satelitę. jesteście żałośni i żebyście starali sie wznieśc na wyżyny niskiego iq to i tak skończycie pod sklepem na wsi idąc z prytozolami w kieszeni. tyle. zdrowych i spokojnych świąt. i pamiętajcie 500plus jest na dzieci, a nie na libacje. Pozdrawiam
|
|
Ty nie jesteś katolikiem, ale trudno ci się "powstrzymać przed przywaleniem upadającemu". Dużo można pisać na temat stanu umysłu, IQ, ale po co. Tak z okazji Świąt B.Zmartwychwstania szczerze ci współczuję. |
|
to tyle w temacie ekologii
|
|
A jak szef przychodził ludziom prosto w oczy ze wypłatą będzie t później szefa nie ma i wypłaty też nie ma. Ok może i przesadziłem z tym co napisałem że kasy na święta nie wypłacił i się pali tam ludzi ma za przeproszeniem za śmieci
|
|
Marcin d dobrze napisałeś że karma wraca mimo wszystko nie życzę nikomu takiego czegoś
|
|
Pomidory z tej szklarni to sama chemia pewnie. Takie wielkie zbiorniki z nawozami . Szczęście ze to nie wybuchło...
|
|
Chemia chemia a i tak wszyscy jedzą te pomidory
|
|
W szklarniach robota nie jest jeszcze taka zła. Po sąsiedzku są pieczarkarnie - tam dopiero jest prawdziwy obóz. Nikt bez noża na gardle robić tam nie chce, teraz w większości ukraińcy tam tyrają. Zresztą i polacy i ukraińcy w 99% na czarno, naprawdę za groszę, bez unormowanych godzin. Starzy właściciele nie są jeszcze tacy źli ale ich dzieci, które przejmują biznes - cisną ile tylko mogą. Ty nie masz nędznej wypłaty - ich to nie obchodzi, byle się ich biznes kręcił. A na włsnym terenie promują się jako wielcy przedsiębiorcy, dobrodzieje lokalnej społeczności, którym się wdzięczność i cześć należy.....
|
|
Każdy jest człowiekiem zamiast przyjść powiedzieć słuchajcie nie mam kasy będzie wypłatą za tydzień i już ludzie inaczej nastawieni są a nie szef przyjdzie obieca że na 100%wyplata będzie przychodzi co do czego i nie ma i akurat mi nie chodzi o tą szklarnie co się paliła tylko obok dobrze mówisz nie jest taka zła robota da się wytrzymać jak ktoś chce robić to będzie robił
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|