Wójt Janusz Gliszek powinien zostać człowiekiem roku!!!! Brawo, brawo Panie Wójcie. Pomysł i realizacja zasługuje na szacunek i uznanie!!!!!!!
|
|
Szok! Da się?
|
|
Brawo, brawo! Oby tak dalej. Najwyższy czas rozpie.....ć busiarzy szmaciarzy.
|
|
Najpierw busiarze wozac ludzi na stolkach przyczynilisiedo upadku molocha pks opole lub - ktory i tak wymagal zmian, a teraz budiarze chca obskakiwac tylko lukratywne trasy, ktore niegdys obslugiwal pks opole lub- tak nie bedzie busiarze! Nie bedzie tak, ze wy tylko kursy do lublina i warszawy a reszte macie gdzies
|
|
Można? Można! Pytanie tylko, dlaczego busiarze dostają trasy do obsługi bez zobowiązań? Masz jedną dobrą linię,,ale musisz też obsłużyć nierentowne połączenia. PeKaeSy musiały będąc podgryzane przez prywatę. Wójt powinien otrzymać teraz rentowną trasę w nagrodę za użycie mózgu. Oby więcej takich ludzi. Ja bym dorzucił pomysł, ktory funkcjonuje w Niemczech. Ta są nawet połączenia nocne. Wystarczy pół godziny wcześniej zatelefonować i potwierdzić przybycie na przystanek. Fajna sprawa, bo autobus nie jeździ pusty, a zawsze mogłem dostać się w nocy do wioski.
|
|
Jeżeli przewoźnicy nie chcieli tam jeździć tzn że nie opłacało się. Jak wójt zrobi żeby gminie się opłacało a przynajmniej, żeby nie tracić na tym może i sensownym pomysłem, lecz niegospodarnym. Tak to jest na urzędzie, że cudzymi pieniędzmi można szastać, aby żeby ponownie wybrali.
|
|
Pomysł byłby dobry ale ma jedną wadę. Wójt jest z PSL. Gdyby był z PiS to byłoby godne uznania.
|
|
Właśnie chodzi o to, że pomysł jest dobry bo z PSL się wywodzi. Przypominam, że ta sama władza wydaje wasze pieniądze na szkodliwe szczepionki na HPV
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|