Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Przejechał jej po stopie wózkiem widłowym. 22-latka w szpitalu

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 26 września 2018 r. o 11:39 Powrót do artykułu
A GDZIE OBUWIE OCHRONNE U PRACOWNIKÓW?
Odpowiedz
jeszcze dopier.zielą karę za brak butów z noskami.
Odpowiedz
A GDZIE OBUWIE OCHRONNE U PRACOWNIKÓW? A jakie obuwie wytrzyma nacisk koła wózka widłowego?
Odpowiedz
A GDZIE OBUWIE OCHRONNE U PRACOWNIKÓW? A jakie obuwie wytrzyma nacisk koła wózka widłowego?
 buty robocze z metalowym noskiem selfty. - PRZYNAJMNIEJ ZŁAGODZĄ SKUTKI TAKIEGO ZDARZENIA.
Odpowiedz
Jak zwykle sprawca to stary grzyb po 50-tce, tacy sa najgorsi (podobnie jak stare wredne pudernice po 50- tce), wredne toto, zlosliwe i ma sie za specjaliste we wszelkich dziedzinach, baaa ma sie prawie za polboga. Kuskla wiednie to i we lbie sie pie...oli;p
Odpowiedz
najechał z nieustalonych przyczyn....buhahaha polska jezyk trudna
Odpowiedz
Noski metalowe mogą obciąć palce stopy :(
Odpowiedz
Miesiąc temu miałam taka sama sytuację. I Bogu dziękuję że nie miałam butów z noskami bo by mi blacha odcięła pół stopy. Te buty nie sa stworzone do takiego nacisku. 3 ton nie wytrzymają
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...