to oznacza koniec kolejki albo biznes na parkingu do końca życia, nie możemy tolerowac takiej prywaty na majątku gminy
|
|
Ci radni to coś nie tak z głowami mają ....
|
|
Kolejkę zamknąć, po co takie lewackie atrakcje w Polsce. Do kościoła można chodzić, to jest wystarczająca atrakcja. Po co ludziom robić wodę z mózgów za pomocą jakieś kolejki. Hedonizm i fanaberie! A działkę przekazać kościołowi, nich kościół zbudują, na pewno się przyda. Aha i nie zapomnijcie głosować na Andrzeja Dudę. Cały wschód wybiera Dudę
|
|
Wybraliśta to mata... niech zgadnę z piSS ?
|
|
Radni tylko wyrażają zgodą, lub nie, na sprzedaż działki. Reszta należy do zarządu.
|
|
Dlaczego artykuł nie porusza problemu jakim jest fakt, że wspomniana działka od lat funkcjonuje jako droga dojazdowa dla mieszkańców i w okresie jesienno-wiosennym jest praktycznie jedyna opcja bezpiecznego dojazdu do domu ze względu na fragmentami bardzo zły stan drogi gminnej, która jest jedyną opcją dojazdu do wielu posesji w przypadku gdy plac kolejowy zostanie odcięty.
|
|
Jak widać jednogłośnie ***s://spopolelubelskie.bip.lubelskie.pl/upload/pliki//Protokol_XIX_20.12.2019..pdf
|
|
Ktoś mądry kupi a pózniej będzie czesał kasę za parking bo gdzieś trzeba stawac przy kolejce
|
|
to ja nic nawet nie wiem ale wiem kto chce wykupic pewnie ten zaklad niemiecki co obiecuje prace w zamian jak sie zgodzcie na sprzedaz tak samo zrobili obiecywali jak stawiali slupy bo produ malo postawili i srodkowy palec tak samo jak z umowami wiekszosc na czarno robi albo biora z ulicy na chwile dniowka 10 zl hah na wino najlepiej zlikwidowac ten nimiecki biznes skupowy
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|