Zwyrodnialców trzeba piętnować
|
|
UWOLNIŁ psa, a wy go oskarżacie o znęcanie! Zniewolone umysły!
|
|
ciezko odwieźć do schroniska?
|
|
typowa wiocha umysłowa, wschód polski, takie śmiecie nie powinny chodzić po ulicach
|
|
Brawo dla tej Pani !
|
|
...i o tym właśnie piszę przy różnych okazjach "za to grozi"! Zwyrodnialcy są praktycznie bezkarni, a tylko paragrafy brzmią groźnie. W zawieszeniu i 1000 jakiejś śmiesznej kary jest po prostu dawaniem przyzwolenia na niegodne zachowanie. Smutne to oraz nie pobudzające do refleksji...
|
|
uciąci łapy ścierwu albo wypieprzyci podczas jazdy ałtem gdzieś na jakiś stepach.poje.any zacofany katolicki kraj,zero szacunku do innego człowieka i zwierzaka,jak taki śmieci nie ma szacunku do zwierzaka nie bedzie miał też do ludzi
|
|
Zarabiam 86 $ za godzine pracy w domu. Bylem zszokowany, gdy moja sasiadka powiedziala mi, ze wynosi srednio 95 USD, ale teraz widze, jak to dziala. Teraz czuje taka swobode, ze jestem swoim wlasnym szefem.
Oto, co robie..............>>>>>>> www.Money46.com
|
|
Zarabiam 86 $ za godzine pracy w domu. Bylem zszokowany, gdy moja sasiadka powiedziala mi, ze wynosi srednio 95 USD, ale teraz widze, jak to dziala. Teraz czuje taka swobode, ze jestem swoim wlasnym szefem.
Oto, co robie..............>>>>>>> www.Money46.com
|
|
uciąci łapy ścierwu albo wypieprzyci podczas jazdy ałtem gdzieś na jakiś stepach.poje.any zacofany katolicki kraj,zero szacunku do innego człowieka i zwierzaka,jak taki śmieci nie ma szacunku do zwierzaka nie bedzie miał też do ludziBlok- coś ci blokuje rozumek. przypominam ci, że w tym zacofanym katolickim kraju żyją też inni nowocześni, którzy walczą o mordowanie nienarodzonych, uznania par homo jako małżeństwa i dalej adopcji dzieci. Więc co dla takich znaczy jakiś tam zwierzak??.Bloczek co ci blokuje POprawną pisownię??. |
|
Zarzut jak i wyrok zupełnie bezpodstawny. Gdzie tu znęcanie?
|
|
Wie ktoś gdzie trafił pies?
|
|
taki z ciebie katol że nie szanujesz odmiennosci,gdzie to wasze zrozumienie i miłość do innych bez wzgledu na pochdzenie oreintacje wyznanie.zero tolerancji ale to typowe dla moherow i człapiących do światyni,zero wyrozumiałości.ktoś ma ochote sie pedalić niech to sobie robi co nas to grzeje,w całej europie tej cywilizowanej nikt na nich uwagi nie zwraca tylko w tym zacofanym bliku wschodnim wszystko jest piętnowane,każdy kademu coś wytyka,jest drugiemu wilkiem,jesteśmy tak zacofanym mentalnie krajem że tu nigdy nie bedzie dobrze.a co do twoich guru to w końcu wychodzi szydło z worka tznprzeciekalo już od dawna ale teraz afery wylewaja sie strumieniami bo to jedyna mafia ktora za swoje czyny nie by ła rozliczana
|
|
Jedyna kara to zawieszenie jajami do góry, inaczej to ciche przyzwolenie dla dewiantów. To pewnie jeden z tych co tydzień klęka w kościele przed księdzem
|
|
J.bany baran, ale mala kara. Powinien dostac po 5tys to by zabolalo
|
|
Nie kara odsiadki ,a surowe kary pienięzne na rzecz konkretnego schroniska.Nie 1000,a 10000 zł.
|
|
I to ma być kara ???? co za błazenada , taki ćwok ma zapamiętać to do końca życia wlepiając mu co najmniej 8 tysi !!!! a nie 2 tysiące , teraz takiemu kretonowi nie daj bosze jak się to ponownie zdarzy to bez skrupułów pojedzie do lasu i zakopie żywcem czy utopi w rzece . bo będzie chciał się odwidzięczyć bezbronnemu zwierzęciu za stracone 2 tysiące . To ma być kara , a nie cyrk . Taka sprtawiedliwość ..... To samo tyczy się np AKCJI ZNICZ . Co roku giną ludzie przez alkohol i co raku ta sama śpiewka , że udało się zatrzymać iluś tam pijanych kierowców , pytanie a ilu udało się nie zatrzymać ??? Ten parchaty rząd powinien stanowczo zwiększyć karę i wybudować więzienie o specjalnym rygorze wraz z pracą pod ziemią za za takie występki !!!!! . To musi być kara i żeby nikt z nas nie musiał potem wyczytywać artykułów ile pijanych udało się zatrzymać , a ile osób trafiło na cmentarz np. podczas akcji ZNICZ . Taka akcja już by nie była potrzebna jak by cyrkowcy z wiejskiej ustalili takie prawo , że pijany by się 2 razy zastanowił zanim by wsiadł do pojazdu . Kategoryczna zmiana na surowsze prawo wobec w/w . Tą plagę trzeba raz na zawsze wytępić , a nie czytać potem nekrologi i wiadomości typu , że '' zima znów zaskoczyła drogowców '' . To przechodzi w standard i zobojętnienie , a ja dziękuję za takie standardy , z tym trzeba skończyć !!!!!!
|
|
Brak sumienia. Facet z epoki jaskiń. Ten piesek powinien mu się odwdzięczyć, np nadgryźć resztkę męskości
|
|
Ale nikt nie pisze co stało się z psem?
|
|
czemu tysiąc zł tylko,a nie 10 tysięcy....
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|