Kolejny dowod na to, ze polska cebula niedorosla do uzywania tak zaawansowanych technicznie urzadzen / pojazdow jak samochody. Polscy kierowcy sa najgorsi w calej UE, chamy, prymitywy bez wyobrazni, szalency, niedorozwoje.
|
|
Niestety kierowcy na LOP delikatnie mowiac maja lekki problem ze sprawnym i bezpiecznym poruszaniem sie po drogach..
|
|
Ślepy czy komóra w dłoni?
|
|
Ale jesteś głupi aż miło
|
|
Niestety kierowcy na LOP delikatnie mowiac maja lekki problem ze sprawnym i bezpiecznym poruszaniem sie po drogach..Ale jesteś głupi aż miło |
|
Byłeś gościu poza swoją wsią,że tak sądzisz,jeszcze gorsi są Słowacy, Rumunii czy Turcy, także nie filozofuj.
|
|
Niestety kierowcy na trzyliterowych rejestracjach, a już LOP szczególnie, to w większości kompletne ameby umysłowe...ostatnio wracałem do Lublina tą nową szosą przez Bełżyce....jeden debil jechał za mną pare kilometrów 2 metry od zderzaka oślepiając mnie, drugi też LOP, niesamowicie sie zbulwersował że jechałem dozwolone 70 i wyprzedzał na podwójnej ciągłej
|
|
Jak się jedzie obwodnica na Opole to tych buraków cała masa niedomyte chamy w swoich bmw
|
|
GDZIE JEST POLICJA NA DROGACH? a zwłaszcza na odcinku Bełżyce- Lublin!!! Jeżdżę często tą drogą i sytuacja się powtarza... nawet dzisiaj wracając przepisowo z Poniatowej , między Wojcieszynem a Radawcem Dużym, na podwójnych ciągłych i łukach drogi oraz przejściach dla pieszych - dwaj kierowcy Audi i Mercedesa ( z tab. rej. LOP) wyprzedzali po kilka samochodów i ledwo zdążyli zjechać przed znakami (strzałkami), tuż przed moim samochodem. Policji nie widziałam. Może trzeba pomyśleć o fotoradarach w tych miejscach... w Matczynie, Wojcieszynie, Radawcu... ??? Przecież nie tak dawno zginęły tam 4 osoby.... ILE JESZCZE NIEWINNYCH OSÓB MUSI ZGINĄĆ ?!?!?
|
|
GDZIE JEST POLICJA NA DROGACH? a zwłaszcza na odcinku Bełżyce- Lublin!!! Jeżdżę często tą drogą i sytuacja się powtarza... nawet dzisiaj wracając przepisowo z Poniatowej , między Wojcieszynem a Radawcem Dużym, na podwójnych ciągłych i łukach drogi oraz przejściach dla pieszych - dwaj kierowcy Audi i Mercedesa ( z tab. rej. LOP) wyprzedzali po kilka samochodów i ledwo zdążyli zjechać przed znakami (strzałkami), tuż przed moim samochodem. Policji nie widziałam. Może trzeba pomyśleć o fotoradarach w tych miejscach... w Matczynie, Wojcieszynie, Radawcu... ??? Przecież nie tak dawno zginęły tam 4 osoby.... ILE JESZCZE NIEWINNYCH OSÓB MUSI ZGINĄĆ ?!?!?Ale w czym masz problem. Było spisać nr rej. i udać się do jednostki aby zgłosić to wykroczenie drogowe. Wówczas spotkasz się w Sądzie z tymi, którzy popełnili wykroczenie i tyle. Może trochę samodzielności, bo widzę, że niektórzy to chcą aby Policja im jeszcze tyłki podcierała. Ale wydaje mi się, że jesteś umysłową amebą i to Cię faktycznie może przerosnąć. |
|
"Byłeś gościu poza swoją wsią,że tak sądzisz,jeszcze gorsi są Słowacy, Rumunii czy Turcy, także nie filozofuj." - najpierw sprawdz co to znaczy "filozofia" buarczany przyglupie. Na wsi nigdy nie mieszkalem a m.inn. na Slowacji i w Rumunii bylem; Slowacy i Rumuni jezdza lepiej niz Polacy, problemy sprawiaja tam Cyganie, ktorzy jezdza bez prawa jazdy (w ogromnej wiekszosci to analfabeci). Turcy nie sa w UE.
|
|
"L"epiej "O"mijać "P"ajaców- naprawdę jedni z bardziej zidiocialych kierowców... akurat w tym wypadku można uogólnić
|
|
Taaa żeby przejścia były bezpieczne policja musiała obstawić każde z nich ew zainstalować wideo rejestratory bo jak widać bezmozgich debili za kierownicą nie brakuje
|
|
"L"epiej "O"mijać "P"ajaców- naprawdę jedni z bardziej zidiocialych kierowców... akurat w tym wypadku można uogólnićTy pewnie jedziesz na LSW |
|
LOP-Lepiej omijaj poboczem
|
|
Poziom sprawności, umiejątności i znajomości przepisów kierowców LOP jest tragiczny. Żeniuący uczestnicy ruchu drogowego. Czy oni znaleźli dokument zwany prawem jazdy czy nabyli go w inny sposób? Nieważne. Trzeba na nich szczególnie uważać.
|
|
A w innej częsciach Polski LLU tzw lulki jeżdzą jak chcą... w czególności tirami..
|
|
Części wózka z przejścia doleciały do skrzyżowania. Rower z tego przejazdu pewnie by wylądował na innej ulicy. Prędkość opla niewątpliwie była imponująca. Zapraszamy do więzienia.
|
|
Proszę rodzinę mężczyzny o kontakt, mam do przekazania ważne informacje. Mój e-mail: monika2907po@popk.pl
|
|
Rodzinę tragicznie zmarłego mężczyzny proszę o kontakt 504-387-549
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|