CZY >> MĄDRZY INACZEJ
|
|
CZY >> MĄDRZY INACZEJ >> POLICJANCI SŁYSZELI KIEDYKOLWIEK O NUMERZE VIN
|
|
Gościu jaki VIN?chzanisz jak potłuczony.Auto moze sprowadzone dopiero to jak znajdziesz własciciela po VIN?odpowiedz mi mądralinski.
|
|
Jak sprowadzone, a nie ukradzione to znajdziesz ciołka. Jak sobie wyobrażasz zakup auta na Zachodzie? Splunięcie w dłoń i przyklepanie transakcji? To nie dziki Zachód.
|
|
Janusz kupił sobie ałdi jeden dźiewięć tedeji i wjechoł w słup.
|
|
nie prowda un jechoł do dziewcyny,ale zapumnioł gum i zpanikowoł.I TRAGEDIS sie stoła.
|
|
Myślisz ze bedu szukac własciciela tygo szrota po zachodzie?bo ja wątpie.Typo kupil szrota załozyl lewe blachy i jezdził bez przeglondu i polisy OC.
|
|
Myślisz ze bedu szukac własciciela tygo szrota po zachodzie?bo ja wątpie.Typo kupil szrota załozyl lewe blachy i jezdził bez przeglondu i polisy OC. |
|
Auto nie jest na tyle rozbite żeby nie można było odczytać numeru V.I.N.
Szyba przednia jest cała a na niej powinna być naklejona takowa trudno usuwalna informacja po której można bez trudu ustalić właściciela auta. Chyba że jest tu jakieś drugie dno ?
|
|
Pewnie LOP
|
|
Widać ze nie ma naklejki legalizacyjnej na szybie. Więc te tablice to była "LIPA". Auto kupione od turka na lewe papiery , mogą sobie szukać .
|
|
nachlany mistrz na starym ruplu,kontra LATARNIA,1:0 dla LATARNI !! mistrz,dał dyla, ale psy już go mają na widelcu!!jak wytrzeźwieje sam się zgłosi! Zaraz też może zaraz zabrać się za naprawę latarni i to jest świetna wiadomość !!zrobiło się bezpieczniej!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|