Skoda to beZpieczny samochód samochód a do tego Octavia to sam komfort podróży,jakby było to inne auto to mogło się tragicznie skończyć a tu drzewo powalone a tu w aucie lekko zgięta maska i lampa tylko wypadła.Pani tez nic się nie stało żadnego zadrapania,widziałem bo przejeżdzałem.Tylko Skoda Octavia powinna być dostęmpna w Polsce nie było by ofiar w wypadkach.
|
|
Skoda to beZpieczny samochód samochód a do tego Octavia to sam komfort podróży,jakby było to inne auto to mogło się tragicznie skończyć a tu drzewo powalone a tu w aucie lekko zgięta maska i lampa tylko wypadła.Pani tez nic się nie stało żadnego zadrapania,widziałem bo przejeżdzałem.Tylko Skoda Octavia powinna być dostęmpna w Polsce nie było by ofiar w wypadkach.Gościo ma racje,ja sam jezdze Skodą tylko że Fabią.Powiem wam że rakieta 1,2czysta benzynka Audi i inne BMW wymięka jak jadę i mijam ich prawym pasem to twarz robi się czerwona jak burak z wstydu.Pozdrawiam wszystkich Skodziaży,trzymamy się razem. |
|
Jakie wy volksdojcze jesteście prymitywne . Aż mi wasz żal.
|
|
PIJANA BABA TO ZAWSZE WYPADEK EW. CIĄŻA
|
|
Tylko Francja . Wygoda i bezpieczeństwo .
|
|
szczynscie to jeszt takie że nikt nie żginoł postronny a z nio tam kij
|
|
Jaka mądra matka.
|
|
Jaka mądra matka.Takie mamuśki są najlepsze. |
|
Skoda to beZpieczny samochód samochód a do tego Octavia to sam komfort podróży,jakby było to inne auto to mogło się tragicznie skończyć a tu drzewo powalone a tu w aucie lekko zgięta maska i lampa tylko wypadła.Pani tez nic się nie stało żadnego zadrapania,widziałem bo przejeżdzałem.Tylko Skoda Octavia powinna być dostęmpna w Polsce nie było by ofiar w wypadkach.Octavia i komfort? Ty nie odczułeś prawdziwgo komfortu w takim razie. Octavia, to samochód kompaktowy i z komfortem ma naprawdę niewiele wspólnego - nawet w tym segmencie jest dużo bardziej komfortowych samochodów! Lekko zgięta maska i lampa tylko wypadła - oczu nie masz??? |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|