Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Strażacy chcą wymienić „jelonka” na nowszy model. Możemy im pomóc

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 31 stycznia 2018 r. o 08:40 Powrót do artykułu
Zanim kupicie cokolwiek, pomyślcie o tym, ile kosztuje serwis i utrzymanie takiego wozu bojowego. jelcza naprawiasz za grosze, Serwis niemieckiego wozu, to już dziesiątki tysięcy.
Odpowiedz
Żeby go serwisować trzeba się na tym typie znać przejeździłem jelczem 40 lat byłem w Moskwie w Hiszpanii też dał sobie radę Mercedesy i Volva miały problemy a kubuś objechał trasę i wrócił do domu o własnych siłach .Mój był z1972 roku takich już nie ma nowe to kapryśne panienki trochę wilgoci i wszystko głupieje a i ciepły garażyk...
Odpowiedz
Trzeba popytać bezdomnych. Może w swoich garażach mają jakiś wypasiony wóz strażacki. 
Odpowiedz
Dlaczego u nas panuje taka bieda,byłem na festynie strażackim w gminie Choceń,województwo kujawsko-pomorskie.Tam strażacy ochotnicy na swoim wyposażeniu mają Mercedesy,MAN-y,a u nas ciągle sto lat za murzynami....
Odpowiedz
Już nie ma strzech.Ochotnicy do biesiadowania.Sprzęt w ręce zawodowców.
Odpowiedz
Przecież właśnie posłowie PiS zbierają kasę na fundację rydzyka, to może trochę się podzielą?
Odpowiedz
hetman grille strażakom fundował, może mu parę złotych jeszcze zostało
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...