Najpewniej pierwsi na mszy w niedzielę ,powinni zacząć takich zwyrodnialców wsadzać do więzienia
|
|
Lekka przesada drogi dzienniku pokazywanie takich zdjęć.
|
|
O! Zabili psa i chcą ukarać właścicieli. Genialne
|
|
Co to znaczy zabili? Decyzję o eutanazji podjął lekarz Weterynarii. Fachowym okiem ocenił stan zwierzęcia, które było mocno zaniedbane i nie było już młode. Pies miał 12 lat. Pies cierpiał na nieoperacyjny nowotwór, cierpial niewyobrazalne meki.
|
|
O! Zabili psa i chcą ukarać właścicieli. Genialne"Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." |
|
Przecież na różne ciężkie choroby nie dajace się wyleczyć ludzie też chyba i właściciel zamiast psa uśpić aby nie cierpiał to go trzymał, chociaż teraz to szybciej można czlowieka uśpić jak zwierzę
|
|
Pan właściciel wielki Lan hodowca owczarkow niemieckich z Zastowa Polanowskiego, a kundel dla niego to gorszy sort. Panie Hodowco, warto wrócić do edukacji po gimnazjum i douczyc się, że zwierze cierpi i czuje ból, że jest żywym stworzeniem. I licze z całego serca że karma wróci podwójnie za skrzywdzenie tego biedaka.
|
|
Jestem najlepszym przykładem tego, że naturalne leczenie powinno asystować leczeniu u lekarzy. Miałem przerzuty w raku nerki do kości krzyżowej, śledziony i wątroby, oraz jedno małe ognisko w mózgu. Rodzina prosiła abym poddał się chemioterapii więc się poddałem ale nie okazała się skuteczna. Zdecydowałem się szukać alternatyw i zdecydowałem się na stosowanie olejków z CBD Metodę stosowałem 3 miesiące czyli 20 kropli dziennie i wykonałem badanie PET i zniknęły wszystkie przerzuty oprócz jednego w śledzionie. Ten ostatni przerzuty zniknął po 2 miesiacach razie stosowania CBD. Stosowałem zarówno chemioterapie i metodę naturalną. Nie wiem co było ważniejsze, ale skoro po chemioterapii nic dobrego się nie stało, wydaje mi się, że i bez niej metoda olej CBD wyleczyła mojego raka. Dziwne, że w szpitalach przypisuje się tylko i wyłącznie leki i promieniowanie. olej CBD 5 % essenz który stosowałem kupowałem online ze strony ***konopiafarmacja.pl
|
|
Gdyby nie wolontariusze pies był żył....
|
|
Widziałam już te zdjęcia i film w internecie. Powiem szczerze, że nie życzę nikomu nic złego, ale widząc taką ignorancję i bestialstwo w stosunku do zwierzęcia ...życzę. Jeszcze jak na dodatek ten ktoś jest hodowcą psów- to prawda?? (ktoś pisał w komentarzach) to już ręce opadają. Brawo przyjazna łapa za piętnowanie takich spraw, to dobrze że sprawa wyląduje w sądzie. Ale wyrok zapewne będzie komiczny. Bo już jakiś czas temu mieliśmy okazję przekonać się, jak bezkarne mogą się czuć oprawcy zwierząt.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|