Mlodzi ludzie opanujcie się!
|
|
i BMW standardowo
|
|
Szkoda kobiety, młodej kobiety!.
|
|
Nie tylko młodzi ludzie giną w autach. Tak ku przypomnieniu i przestrodze innym... tzw. "mądrzejszym". Fakt, faktem sam pamiętam czasy jak swym Matizem prułem 110 km/h po ośnieżonych drogach w nocy i przez wioski. A do myślenia dało mi jedno zdarzenie, gdy któregoś pięknego słonecznego poranka pokonują o dziwo przepisowo zakręcie nacisnąłem pedał hamulca i... poleciałem do przodu. Ja miałem szczęście, bo nie czekał mnie ani rów, ani drzewo. No i te 40 km/h na liczniku też mnie uratowało. Niemniej naprawa kosztowała mnie ok. 3 tys. Od tego czasu nigdy nie odważyłem się pruć po śniegu więcej jak 90kmh, a o hamowaniu na zakręcie już nigdy nawet nie pomyślałem.
|
|
Znów ta sama marka auta co w Lublinie taksówkarz się zabił...!
|
|
" Następnie pojazd wpadł do rowu i uderzył w drzewo ..."
Kto do cholery sadzi drzewa w rowach? No i brzozy przy lotniskach?
|
|
Ręce opadają gdy widzi się co te małolatki wyprawiają na drogach. Dawniej kobiety uznawano za rozważniejszych kierowców, teraz jest odwrotnie.
|
|
Brak trakcji, deszcz i niestety widać efekty.. Przykro, że przez nie ostrożność śmierć zbiera tak liczne żniwo :(
|
|
BMW - reszta świata 2:0
|
|
Podobno prędkość zabija ale w policji każe się policjantów jak chcą walczyć z piratami. I po co te spoty o predkosci. Polska to dziwny kraj
|
|
Co ma do tego marka samochodu....co jedynie tylni napęd... nie każdy a większość nie umie jeździć z owym napędem na tylnie koła. Niech dpoczywa w pokoju
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|