Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Lubelskie. OSP ostrzega, ale uwaga - nie przed uchodźcami

Utworzony przez TECZOWY__ZSL, 5 marca 2022 r. o 18:51 Powrót do artykułu
... taka sytuacja w Teksasie czy Arizonie byłaby nie do pomyślenia!
Odpowiedz
Co to jest "weryfikacja okoliczności danego punktu"?
Odpowiedz
... taka sytuacja w Teksasie czy Arizonie byłaby nie do pomyślenia!
 Nikt cię tu na siłę nie trzyma przecież. A do Stanów możesz się już dostać bez wizy. Wróć na co czekasz?
Odpowiedz
Czym się tu oburzać...? Czy "oburzony" "uprzejmie donoszący mi zagwarantuje, że wśród tych setek tysięcy uchodźców nie ma bandytów, złodziei, gwałcicieli, pedofilów i innych przestępców... którzy przy okazji zwiali z ukrainy i zostali wpuszczeni bez żadnej weryfikacji do polski...? I nie mam tu na myśli śniadych studentów bo to inna jeszcze inna bajka..! Zobaczycie co będzie siedziało za kilka tygodni...! Wiem prawda boli... możecie mnie minusować, mam to w d...
Odpowiedz
Ptasie móżdżki homofobów nie rozumieją, że ciapate i czarne byczki z białorusi nie mają u nas żadnych szans. W lubelskim "murzyn" na ulicy wzbudza sensację, a co dopiero grupka chodząca od domu do domu. Oni o tym nie wiedzą, ale że okoliczne chłopki roztropki też tego nie wiedzą?
Odpowiedz
Czym się tu oburzać...? Czy "oburzony" "uprzejmie donoszący mi zagwarantuje, że wśród tych setek tysięcy uchodźców nie ma bandytów, złodziei, gwałcicieli, pedofilów i innych przestępców... którzy przy okazji zwiali z ukrainy i zostali wpuszczeni bez żadnej weryfikacji do polski...? I nie mam tu na myśli śniadych studentów bo to inna jeszcze inna bajka..! Zobaczycie co będzie siedziało za kilka tygodni...!  Wiem prawda boli... możecie mnie minusować, mam to w d...
 Sugerujesz baranie, że te setki tysiący kobiet i dzieci nas zaczną gwałcić, napadać i pedofilować? W d.... to masz kij który ci został z pasowania na rycerza maryji i koła miłośników gazety polskiej. Ptasie móżdżki.
Odpowiedz
"Ptasie móżdżki homofobów nie rozumieją"...?1?!?! fiej, wytrzeźfiej...
Odpowiedz
Ohoho widze ze juz lewacka bolszewia działa, juz nie mozna napisac uchodzca . Ukraince maja najwiecej chorych na hiv/aids w europie, a my ich wpuszczamy bez zadnych kart medycznych bez zadnej weryfikacji. Oj odbije to sie nam czkawką...
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...