A co? Znowu zamierzasz się ośmieszać, ścigając mnie po forum? XDWidzę że przybywa mi oskarżeń. Najpierw o bicie żony, potem o bicie kobiet a teraz jeszcze o życie w celibacie. Strasznie nisko fruwają tu oskarżenia. A potem wielki lament jak komuś paluchem pogrożę. Odważni w gębach i przed komputerem.Kolejny incel zabrał głos. XDZobaczyłem tylko starą pudernicę, która nie ma już za bardzo czym błysnąć. PESEL nie pozwala. Sam fartuch to nawet nie taki zły ale nie kupię go komuś kto ma czym się pochwalić.Ten fartuch znaczy tylko tyle, że sama bidna nie ma co pokazać. To i fartuch zakłada.Ten fartuch świadczy o tym, że pani nosiła go na imprezie, bo aktywnie się tam udzielała przy organizacji i realizacji. O niczym więcej. A co? Zobaczyłeś koronkę i maszt 5G ci zapłonął?
|
|
Do Opat: Cóż, mamy głupka na forum, tak Ciebie.
|
|
E tam na forum. Większa frajda ścigać cię na żywo. Zakończyłem karierę w wojsku w stopniu podpułkownika. A ty jakie masz osiągnięcia? Wal konia. Nie nadajesz się do niczego innego.A co? Znowu zamierzasz się ośmieszać, ścigając mnie po forum? XDWidzę że przybywa mi oskarżeń. Najpierw o bicie żony, potem o bicie kobiet a teraz jeszcze o życie w celibacie. Strasznie nisko fruwają tu oskarżenia. A potem wielki lament jak komuś paluchem pogrożę. Odważni w gębach i przed komputerem.Kolejny incel zabrał głos. XDZobaczyłem tylko starą pudernicę, która nie ma już za bardzo czym błysnąć. PESEL nie pozwala. Sam fartuch to nawet nie taki zły ale nie kupię go komuś kto ma czym się pochwalić.Ten fartuch znaczy tylko tyle, że sama bidna nie ma co pokazać. To i fartuch zakłada.Ten fartuch świadczy o tym, że pani nosiła go na imprezie, bo aktywnie się tam udzielała przy organizacji i realizacji. O niczym więcej. A co? Zobaczyłeś koronkę i maszt 5G ci zapłonął? |
|
sprawa jest prosta ten radny nie lubi kobiet a moze tecze lubi
|
|
_XD_, uważaj, podpułkownik rezerwy zagiął na Ciebie parol. Tak się składa, że znałem sporo trepów. Większość z nich miała po latach służby tak zryte pod kopułą, że nie było z nimi o czym rozmawiać. Ale jak dla kogoś życiowym osiągnięciem jest zakończenie służby w stopniu oficera wyższego (do żadnych innych osiągnięć się nie przyznał), to czego tu oczekiwać. Co więcej - z licznych wypowiedzi tego osobnika na tymże forum jasno wynika, że jest prymitywem. Ot, typowy (były) oficer. Czyżby po Zmechu?A co? Znowu zamierzasz się ośmieszać, ścigając mnie po forum? XDWidzę że przybywa mi oskarżeń. Najpierw o bicie żony, potem o bicie kobiet a teraz jeszcze o życie w celibacie. Strasznie nisko fruwają tu oskarżenia. A potem wielki lament jak komuś paluchem pogrożę. Odważni w gębach i przed komputerem.Kolejny incel zabrał głos. XDZobaczyłem tylko starą pudernicę, która nie ma już za bardzo czym błysnąć. PESEL nie pozwala. Sam fartuch to nawet nie taki zły ale nie kupię go komuś kto ma czym się pochwalić.Ten fartuch znaczy tylko tyle, że sama bidna nie ma co pokazać. To i fartuch zakłada.Ten fartuch świadczy o tym, że pani nosiła go na imprezie, bo aktywnie się tam udzielała przy organizacji i realizacji. O niczym więcej. A co? Zobaczyłeś koronkę i maszt 5G ci zapłonął? |
|
ZBOKIEM koochcińskim się zajmijcie i jego udziale w aferze podkarpackiej , a nie takimi bzdurami.
|
|
Gratuluję przynajmniej jednego osiągnięcia życiowego. Co do konia, to stwierdził, że woli ciebie. Podobno masz rękę do koni. XDE tam na forum. Większa frajda ścigać cię na żywo. Zakończyłem karierę w wojsku w stopniu podpułkownika. A ty jakie masz osiągnięcia? Wal konia. Nie nadajesz się do niczego innego.A co? Znowu zamierzasz się ośmieszać, ścigając mnie po forum? XDWidzę że przybywa mi oskarżeń. Najpierw o bicie żony, potem o bicie kobiet a teraz jeszcze o życie w celibacie. Strasznie nisko fruwają tu oskarżenia. A potem wielki lament jak komuś paluchem pogrożę. Odważni w gębach i przed komputerem.Kolejny incel zabrał głos. XDZobaczyłem tylko starą pudernicę, która nie ma już za bardzo czym błysnąć. PESEL nie pozwala. Sam fartuch to nawet nie taki zły ale nie kupię go komuś kto ma czym się pochwalić.Ten fartuch znaczy tylko tyle, że sama bidna nie ma co pokazać. To i fartuch zakłada.Ten fartuch świadczy o tym, że pani nosiła go na imprezie, bo aktywnie się tam udzielała przy organizacji i realizacji. O niczym więcej. A co? Zobaczyłeś koronkę i maszt 5G ci zapłonął? |
|
Miganie się od zetki to dopiero osiągnięcie. Z twoich wypowiedzi wywnioskowałem już że chyba jesteś z tego pokolenia co uciekało od komisji poborowej. Ty kocie zapchlony, na mojej kompanii dostałbyś szkołę życia._XD_, uważaj, podpułkownik rezerwy zagiął na Ciebie parol. Tak się składa, że znałem sporo trepów. Większość z nich miała po latach służby tak zryte pod kopułą, że nie było z nimi o czym rozmawiać. Ale jak dla kogoś życiowym osiągnięciem jest zakończenie służby w stopniu oficera wyższego (do żadnych innych osiągnięć się nie przyznał), to czego tu oczekiwać. Co więcej - z licznych wypowiedzi tego osobnika na tymże forum jasno wynika, że jest prymitywem. Ot, typowy (były) oficer. Czyżby po Zmechu?A co? Znowu zamierzasz się ośmieszać, ścigając mnie po forum? XDWidzę że przybywa mi oskarżeń. Najpierw o bicie żony, potem o bicie kobiet a teraz jeszcze o życie w celibacie. Strasznie nisko fruwają tu oskarżenia. A potem wielki lament jak komuś paluchem pogrożę. Odważni w gębach i przed komputerem.Kolejny incel zabrał głos. XDZobaczyłem tylko starą pudernicę, która nie ma już za bardzo czym błysnąć. PESEL nie pozwala. Sam fartuch to nawet nie taki zły ale nie kupię go komuś kto ma czym się pochwalić.Ten fartuch znaczy tylko tyle, że sama bidna nie ma co pokazać. To i fartuch zakłada.Ten fartuch świadczy o tym, że pani nosiła go na imprezie, bo aktywnie się tam udzielała przy organizacji i realizacji. O niczym więcej. A co? Zobaczyłeś koronkę i maszt 5G ci zapłonął? |
|
To, że chłopaczyna ma problemy, wiadomo nie od dziś. Poniekąd to świadczy też o tragicznej sytuacji polskiej armii, jeśli takie prymitywy mogą się pochwalić rangą oficerską. Cóż..._XD_, uważaj, podpułkownik rezerwy zagiął na Ciebie parol. Tak się składa, że znałem sporo trepów. Większość z nich miała po latach służby tak zryte pod kopułą, że nie było z nimi o czym rozmawiać. Ale jak dla kogoś życiowym osiągnięciem jest zakończenie służby w stopniu oficera wyższego (do żadnych innych osiągnięć się nie przyznał), to czego tu oczekiwać. Co więcej - z licznych wypowiedzi tego osobnika na tymże forum jasno wynika, że jest prymitywem. Ot, typowy (były) oficer. Czyżby po Zmechu?A co? Znowu zamierzasz się ośmieszać, ścigając mnie po forum? XDWidzę że przybywa mi oskarżeń. Najpierw o bicie żony, potem o bicie kobiet a teraz jeszcze o życie w celibacie. Strasznie nisko fruwają tu oskarżenia. A potem wielki lament jak komuś paluchem pogrożę. Odważni w gębach i przed komputerem.Kolejny incel zabrał głos. XDZobaczyłem tylko starą pudernicę, która nie ma już za bardzo czym błysnąć. PESEL nie pozwala. Sam fartuch to nawet nie taki zły ale nie kupię go komuś kto ma czym się pochwalić.Ten fartuch znaczy tylko tyle, że sama bidna nie ma co pokazać. To i fartuch zakłada.Ten fartuch świadczy o tym, że pani nosiła go na imprezie, bo aktywnie się tam udzielała przy organizacji i realizacji. O niczym więcej. A co? Zobaczyłeś koronkę i maszt 5G ci zapłonął? |
|
Aż się zesrałem z wrażenia :D cuchnący cywil będzie oceniać stan sił zbrojnych. I kto tu ma problemy.To, że chłopaczyna ma problemy, wiadomo nie od dziś. Poniekąd to świadczy też o tragicznej sytuacji polskiej armii, jeśli takie prymitywy mogą się pochwalić rangą oficerską. Cóż..._XD_, uważaj, podpułkownik rezerwy zagiął na Ciebie parol. Tak się składa, że znałem sporo trepów. Większość z nich miała po latach służby tak zryte pod kopułą, że nie było z nimi o czym rozmawiać. Ale jak dla kogoś życiowym osiągnięciem jest zakończenie służby w stopniu oficera wyższego (do żadnych innych osiągnięć się nie przyznał), to czego tu oczekiwać. Co więcej - z licznych wypowiedzi tego osobnika na tymże forum jasno wynika, że jest prymitywem. Ot, typowy (były) oficer. Czyżby po Zmechu?A co? Znowu zamierzasz się ośmieszać, ścigając mnie po forum? XDWidzę że przybywa mi oskarżeń. Najpierw o bicie żony, potem o bicie kobiet a teraz jeszcze o życie w celibacie. Strasznie nisko fruwają tu oskarżenia. A potem wielki lament jak komuś paluchem pogrożę. Odważni w gębach i przed komputerem.Kolejny incel zabrał głos. XDZobaczyłem tylko starą pudernicę, która nie ma już za bardzo czym błysnąć. PESEL nie pozwala. Sam fartuch to nawet nie taki zły ale nie kupię go komuś kto ma czym się pochwalić.Ten fartuch znaczy tylko tyle, że sama bidna nie ma co pokazać. To i fartuch zakłada.Ten fartuch świadczy o tym, że pani nosiła go na imprezie, bo aktywnie się tam udzielała przy organizacji i realizacji. O niczym więcej. A co? Zobaczyłeś koronkę i maszt 5G ci zapłonął? |
|
Armia zeszła na psy w czasach socjalizmu, a po przemianach upadła jeszcze dużo niżej. Tam jest dopiero włazidupstwo!To, że chłopaczyna ma problemy, wiadomo nie od dziś. Poniekąd to świadczy też o tragicznej sytuacji polskiej armii, jeśli takie prymitywy mogą się pochwalić rangą oficerską. Cóż..._XD_, uważaj, podpułkownik rezerwy zagiął na Ciebie parol. Tak się składa, że znałem sporo trepów. Większość z nich miała po latach służby tak zryte pod kopułą, że nie było z nimi o czym rozmawiać. Ale jak dla kogoś życiowym osiągnięciem jest zakończenie służby w stopniu oficera wyższego (do żadnych innych osiągnięć się nie przyznał), to czego tu oczekiwać. Co więcej - z licznych wypowiedzi tego osobnika na tymże forum jasno wynika, że jest prymitywem. Ot, typowy (były) oficer. Czyżby po Zmechu?A co? Znowu zamierzasz się ośmieszać, ścigając mnie po forum? XDWidzę że przybywa mi oskarżeń. Najpierw o bicie żony, potem o bicie kobiet a teraz jeszcze o życie w celibacie. Strasznie nisko fruwają tu oskarżenia. A potem wielki lament jak komuś paluchem pogrożę. Odważni w gębach i przed komputerem.Kolejny incel zabrał głos. XDZobaczyłem tylko starą pudernicę, która nie ma już za bardzo czym błysnąć. PESEL nie pozwala. Sam fartuch to nawet nie taki zły ale nie kupię go komuś kto ma czym się pochwalić.Ten fartuch znaczy tylko tyle, że sama bidna nie ma co pokazać. To i fartuch zakłada.Ten fartuch świadczy o tym, że pani nosiła go na imprezie, bo aktywnie się tam udzielała przy organizacji i realizacji. O niczym więcej. A co? Zobaczyłeś koronkę i maszt 5G ci zapłonął? |
|
Żadna nowość. Zesrywasz się tu dość regularnie. XDAż się zesrałem z wrażenia :D cuchnący cywil będzie oceniać stan sił zbrojnych. I kto tu ma problemy._XD_, uważaj, podpułkownik rezerwy zagiął na Ciebie parol. Tak się składa, że znałem sporo trepów. Większość z nich miała po latach służby tak zryte pod kopułą, że nie było z nimi o czym rozmawiać. Ale jak dla kogoś życiowym osiągnięciem jest zakończenie służby w stopniu oficera wyższego (do żadnych innych osiągnięć się nie przyznał), to czego tu oczekiwać. Co więcej - z licznych wypowiedzi tego osobnika na tymże forum jasno wynika, że jest prymitywem. Ot, typowy (były) oficer. Czyżby po Zmechu?To, że chłopaczyna ma problemy, wiadomo nie od dziś. Poniekąd to świadczy też o tragicznej sytuacji polskiej armii, jeśli takie prymitywy mogą się pochwalić rangą oficerską. Cóż... |
|
Tak sobie myślę, masz się za wielkiego inteligencika ale głupoty napisałeś takie że aż nie chce mi się wierzyć że sam wierzysz we własne słowa. Takie bzdury że chyba nie pisałeś na trzeźwo. Dorobiłeś mi cechy wyłącznie takie które zobaczyłeś we własnej wyobraźni. Dureń jesteś a mnie masz za prostaka. Wystarczyło przeprosić za swoje kalumnie a dawno zapomniałbym o całej sprawie. Masz potwornie skrzywione wyobrażenie o mojej osobie. Może wartałoby się zastanowić, co ty wypisujesz.Armia zeszła na psy w czasach socjalizmu, a po przemianach upadła jeszcze dużo niżej. Tam jest dopiero włazidupstwo!To, że chłopaczyna ma problemy, wiadomo nie od dziś. Poniekąd to świadczy też o tragicznej sytuacji polskiej armii, jeśli takie prymitywy mogą się pochwalić rangą oficerską. Cóż..._XD_, uważaj, podpułkownik rezerwy zagiął na Ciebie parol. Tak się składa, że znałem sporo trepów. Większość z nich miała po latach służby tak zryte pod kopułą, że nie było z nimi o czym rozmawiać. Ale jak dla kogoś życiowym osiągnięciem jest zakończenie służby w stopniu oficera wyższego (do żadnych innych osiągnięć się nie przyznał), to czego tu oczekiwać. Co więcej - z licznych wypowiedzi tego osobnika na tymże forum jasno wynika, że jest prymitywem. Ot, typowy (były) oficer. Czyżby po Zmechu?A co? Znowu zamierzasz się ośmieszać, ścigając mnie po forum? XDWidzę że przybywa mi oskarżeń. Najpierw o bicie żony, potem o bicie kobiet a teraz jeszcze o życie w celibacie. Strasznie nisko fruwają tu oskarżenia. A potem wielki lament jak komuś paluchem pogrożę. Odważni w gębach i przed komputerem.Kolejny incel zabrał głos. XDZobaczyłem tylko starą pudernicę, która nie ma już za bardzo czym błysnąć. PESEL nie pozwala. Sam fartuch to nawet nie taki zły ale nie kupię go komuś kto ma czym się pochwalić.Ten fartuch znaczy tylko tyle, że sama bidna nie ma co pokazać. To i fartuch zakłada.Ten fartuch świadczy o tym, że pani nosiła go na imprezie, bo aktywnie się tam udzielała przy organizacji i realizacji. O niczym więcej. A co? Zobaczyłeś koronkę i maszt 5G ci zapłonął? |
|
Podetrzyj mi tyłeczek. Tylko miękkim papierem, trójwarstwowym.Żadna nowość. Zesrywasz się tu dość regularnie. XDAż się zesrałem z wrażenia :D cuchnący cywil będzie oceniać stan sił zbrojnych. I kto tu ma problemy._XD_, uważaj, podpułkownik rezerwy zagiął na Ciebie parol. Tak się składa, że znałem sporo trepów. Większość z nich miała po latach służby tak zryte pod kopułą, że nie było z nimi o czym rozmawiać. Ale jak dla kogoś życiowym osiągnięciem jest zakończenie służby w stopniu oficera wyższego (do żadnych innych osiągnięć się nie przyznał), to czego tu oczekiwać. Co więcej - z licznych wypowiedzi tego osobnika na tymże forum jasno wynika, że jest prymitywem. Ot, typowy (były) oficer. Czyżby po Zmechu?To, że chłopaczyna ma problemy, wiadomo nie od dziś. Poniekąd to świadczy też o tragicznej sytuacji polskiej armii, jeśli takie prymitywy mogą się pochwalić rangą oficerską. Cóż... |
|
A co? Chcesz sobie przypomnieć jak to we wojsku było? XDPodetrzyj mi tyłeczek. Tylko miękkim papierem, trójwarstwowym.Żadna nowość. Zesrywasz się tu dość regularnie. XDAż się zesrałem z wrażenia :D cuchnący cywil będzie oceniać stan sił zbrojnych. I kto tu ma problemy._XD_, uważaj, podpułkownik rezerwy zagiął na Ciebie parol. Tak się składa, że znałem sporo trepów. Większość z nich miała po latach służby tak zryte pod kopułą, że nie było z nimi o czym rozmawiać. Ale jak dla kogoś życiowym osiągnięciem jest zakończenie służby w stopniu oficera wyższego (do żadnych innych osiągnięć się nie przyznał), to czego tu oczekiwać. Co więcej - z licznych wypowiedzi tego osobnika na tymże forum jasno wynika, że jest prymitywem. Ot, typowy (były) oficer. Czyżby po Zmechu?To, że chłopaczyna ma problemy, wiadomo nie od dziś. Poniekąd to świadczy też o tragicznej sytuacji polskiej armii, jeśli takie prymitywy mogą się pochwalić rangą oficerską. Cóż... |
|
W wojsku wecowałbyś dupy na rozkaz.A co? Chcesz sobie przypomnieć jak to we wojsku było? XDPodetrzyj mi tyłeczek. Tylko miękkim papierem, trójwarstwowym.Żadna nowość. Zesrywasz się tu dość regularnie. XDAż się zesrałem z wrażenia :D cuchnący cywil będzie oceniać stan sił zbrojnych. I kto tu ma problemy._XD_, uważaj, podpułkownik rezerwy zagiął na Ciebie parol. Tak się składa, że znałem sporo trepów. Większość z nich miała po latach służby tak zryte pod kopułą, że nie było z nimi o czym rozmawiać. Ale jak dla kogoś życiowym osiągnięciem jest zakończenie służby w stopniu oficera wyższego (do żadnych innych osiągnięć się nie przyznał), to czego tu oczekiwać. Co więcej - z licznych wypowiedzi tego osobnika na tymże forum jasno wynika, że jest prymitywem. Ot, typowy (były) oficer. Czyżby po Zmechu?To, że chłopaczyna ma problemy, wiadomo nie od dziś. Poniekąd to świadczy też o tragicznej sytuacji polskiej armii, jeśli takie prymitywy mogą się pochwalić rangą oficerską. Cóż... |
|
Widzę, gruba odkleiła. Baw się dobrze.W wojsku wecowałbyś dupy na rozkaz.A co? Chcesz sobie przypomnieć jak to we wojsku było? XDPodetrzyj mi tyłeczek. Tylko miękkim papierem, trójwarstwowym.Żadna nowość. Zesrywasz się tu dość regularnie. XDAż się zesrałem z wrażenia :D cuchnący cywil będzie oceniać stan sił zbrojnych. I kto tu ma problemy._XD_, uważaj, podpułkownik rezerwy zagiął na Ciebie parol. Tak się składa, że znałem sporo trepów. Większość z nich miała po latach służby tak zryte pod kopułą, że nie było z nimi o czym rozmawiać. Ale jak dla kogoś życiowym osiągnięciem jest zakończenie służby w stopniu oficera wyższego (do żadnych innych osiągnięć się nie przyznał), to czego tu oczekiwać. Co więcej - z licznych wypowiedzi tego osobnika na tymże forum jasno wynika, że jest prymitywem. Ot, typowy (były) oficer. Czyżby po Zmechu?To, że chłopaczyna ma problemy, wiadomo nie od dziś. Poniekąd to świadczy też o tragicznej sytuacji polskiej armii, jeśli takie prymitywy mogą się pochwalić rangą oficerską. Cóż... |
|
To co widać na zdjęciu, to nie jest krzyż chrześcijański. To jest wieniec żniwny, ozdoba ludowa.
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|