Szambo znowu wybiło! I jakaś padlina musi być gdzieś blisko, bo szczury z kanałów wylazłyZanurz się w nim wreszcie, a na forum wróć, jak będziesz wreszcie miał coś sensownego do napisania, szambonurku.
|
|
Szambo znowu wybiło! I jakaś padlina musi być gdzieś blisko, bo szczury z kanałów wylazły
|
|
Szambo znowu wybiło! I jakaś padlina musi być gdzieś blisko, bo szczury z kanałów wylazłyZanurz się w nim wreszcie, a na forum wróć, jak będziesz wreszcie miał coś sensownego do napisania, szambonurku. |
|
Szambo znowu wybiło! I jakaś padlina musi być gdzieś blisko, bo szczury z kanałów wylazły
|
|
O 45 tysiącach dla Życińskiego mówił były pracownik GDDKiA, ale być może miasto też dorzuciło się do "bógzapłacia" i w efekcie w sumie było 80No, tak - mówiono o 80 tys. Nie tylko osoby z kropidłem nie powinno być na "otwarciu", ale nawet więcej - nie powinno być żadnego "uroczystego otwarcia". Niczego szczególnie dobrego takie uroczystości nie wnoszą.Ciekawe ile ksiądz skasował za pokropek. Bo w 2008 roku za nowy most w Puławach Życinski ponoć wzial 45 tys pln. Na dzisiejsze pieniądze chyba trzeba by to pomnożyć x3Ja wtedy słyszałem o 80 tys. dla Życińskiego, ale jaka była prawda, to cholera wie... |
|
Dopisz 1 z przodu. Wygląda jeszcze lepiej. A może dwie jedynki? Np. 1180000 ? Ładnie wygląda prawda? Plotki, plotki, plotki... To takie radzieckie, prawda k ?O 45 tysiącach dla Życińskiego mówił były pracownik GDDKiA, ale być może miasto też dorzuciło się do "bógzapłacia" i w efekcie w sumie było 80No, tak - mówiono o 80 tys. Nie tylko osoby z kropidłem nie powinno być na "otwarciu", ale nawet więcej - nie powinno być żadnego "uroczystego otwarcia". Niczego szczególnie dobrego takie uroczystości nie wnoszą.Ciekawe ile ksiądz skasował za pokropek. Bo w 2008 roku za nowy most w Puławach Życinski ponoć wzial 45 tys pln. Na dzisiejsze pieniądze chyba trzeba by to pomnożyć x3Ja wtedy słyszałem o 80 tys. dla Życińskiego, ale jaka była prawda, to cholera wie... |
|
Owszem, plotki. Nigdzie nie napisałem, że mam jakikolwiek dowód na to, że tyle wziął. Ale ty też nie dysponujesz żadnym dowodem na to, że tyle nie wziął.Dopisz 1 z przodu. Wygląda jeszcze lepiej. A może dwie jedynki? Np. 1180000 ? Ładnie wygląda prawda? Plotki, plotki, plotki... To takie radzieckie, prawda k ?O 45 tysiącach dla Życińskiego mówił były pracownik GDDKiA, ale być może miasto też dorzuciło się do "bógzapłacia" i w efekcie w sumie było 80No, tak - mówiono o 80 tys. Nie tylko osoby z kropidłem nie powinno być na "otwarciu", ale nawet więcej - nie powinno być żadnego "uroczystego otwarcia". Niczego szczególnie dobrego takie uroczystości nie wnoszą.Ciekawe ile ksiądz skasował za pokropek. Bo w 2008 roku za nowy most w Puławach Życinski ponoć wzial 45 tys pln. Na dzisiejsze pieniądze chyba trzeba by to pomnożyć x3Ja wtedy słyszałem o 80 tys. dla Życińskiego, ale jaka była prawda, to cholera wie... |
|
Dlatego na samym początku zadano pytania: " Co tam właściwie robi gość przybrany ozdobami w kwiatki i z kropidłem w dłoni? Kto go sprowadził? Czy dostaje jakieś wynagrodzenie za swój występ i z czyich środków?" Na to żaden nie odpowiedział. Ani ten z kropidłem nie napisał, że robił to za darmo. Ani żaden inny nie napisał, że płacił z własnej kieszeni. Ani nikt się nie przyznał, że zapraszał kropidłowca. Nawet nie napisali, ile wyniosły "koszty reprezentacyjne" tej całej błazenady. A potem się skarżą, że są plotki... i jeszcze bezczelnie jakimiś wyzwiskami obrzucają. Na pewno w Puławach wiadomo, co to za gość z kropidłem - są zdjęcia, można go wypytać. ... Ale nie, "WIELKA TAJEMNICA WIARY".Owszem, plotki. Nigdzie nie napisałem, że mam jakikolwiek dowód na to, że tyle wziął. Ale ty też nie dysponujesz żadnym dowodem na to, że tyle nie wziął.Dopisz 1 z przodu. Wygląda jeszcze lepiej. A może dwie jedynki? Np. 1180000 ? Ładnie wygląda prawda? Plotki, plotki, plotki... To takie radzieckie, prawda k ?O 45 tysiącach dla Życińskiego mówił były pracownik GDDKiA, ale być może miasto też dorzuciło się do "bógzapłacia" i w efekcie w sumie było 80No, tak - mówiono o 80 tys. Nie tylko osoby z kropidłem nie powinno być na "otwarciu", ale nawet więcej - nie powinno być żadnego "uroczystego otwarcia". Niczego szczególnie dobrego takie uroczystości nie wnoszą.Ciekawe ile ksiądz skasował za pokropek. Bo w 2008 roku za nowy most w Puławach Życinski ponoć wzial 45 tys pln. Na dzisiejsze pieniądze chyba trzeba by to pomnożyć x3Ja wtedy słyszałem o 80 tys. dla Życińskiego, ale jaka była prawda, to cholera wie... |
|
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|