Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Strażacy będą blokować urząd gminy. Wzburzyła ich jedna decyzja

Utworzony przez Janusz_Paliwas, 27 czerwca 2022 r. o 06:43 Powrót do artykułu
Trzeba było lepiej ostatnią głosować... A ludzkie pany by wam dali.
Odpowiedz
Co u was w gminie się odpie*****? Najpierw jakieś kłótnie na sesji o wygórowanych ambicjach i życiu w myśl ,,bo mi się nalezy" lub ,,łuny mają, a my chcemy lepszy". A teraz to, no panowie, czy ktoś kiedykolwiek powiedział że auto na milion procent trafi do was? Z tego co przeglądałem ostatnie sesje w waszej gminie wójt wachał się między dwoma jednostkami. Poszła do drugiej, więc z jakimś honorem powinniście to przyjąć, a nie robić takie rzeczy i nagadywac na inne jednostki czy na Wójta. Panowie ogarnijcie się bo to Wy sami wprowadzacie zamęt i skłócacie jednostki w waszej gminie
Odpowiedz
Ta. W każdej wiosce wóz strażacki. W d.dach się poprzewracalo. A kto za to zapłaci?
Odpowiedz
Są takie ochotnicze, gdzie zamiast do akcji gaśniczych, wozy śmigają po weselach członków. Pytanie - kto za to płaci?
Odpowiedz
Chwila chwila chwila jeśli nie ma atestu to znaczy że zagraża życiu? jeśli zagraża życiu to nie powinien być używany? a jeśli jest użyty to znaczy że przewinienie? Czyli mogę prosić o jakieś odszkodowanie? Druhowie strażacy użyli tego samochodu podczas robienia bramy weselnej. Po ALKOHOL to można użyć a żeby pomóc ludziom to już nie? Ojjjjjjj drodzy druhowie takie zachowanie naprawdę nie przystoi. Ale lepiej mieć rozgłos niż go nie mieć GRATULACJE
Odpowiedz
Rozumiem że żadna jednostka nigdy nie żenila aktywnych strażaków ze swojej jednostki i nie robiła bramy, no cóż najwidoczniej nie ma tradycji cóż... Z tego co rozgłaszają to są samochody na gminie pochowane w prywatnych stodołach i to jest normalne... A chłopaki poprostu chcą wrócić do normalności i służyć mieszkańcom jak i całej społeczności. Chyba trochę wstyd ściągnąć do dołu tak aktywna jednostke z którą władze gminy patrząc na feceboku robiły sobie nie raz zdjęcia podczas np wycinek zakrzaczeń, manewrach, no to zdaje mi się że chłopakom jakiś wóz się należy bo widać w nich potencjał, ale cóż najwidoczniej jak wszędzie liczą się znajomości... Na tak małym szczeblu a co dopiero musi być wyżej
Odpowiedz
A może władze gminy powinny odebrać którejś jednostce wóz tam co został przekazany tam jakiś inny i jednostka posiada dwa a strażacy nie mają żadnego
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...