Trzeba było lepiej ostatnią głosować... A ludzkie pany by wam dali.
|
|
Co u was w gminie się odpie*****? Najpierw jakieś kłótnie na sesji o wygórowanych ambicjach i życiu w myśl ,,bo mi się nalezy" lub ,,łuny mają, a my chcemy lepszy". A teraz to, no panowie, czy ktoś kiedykolwiek powiedział że auto na milion procent trafi do was? Z tego co przeglądałem ostatnie sesje w waszej gminie wójt wachał się między dwoma jednostkami. Poszła do drugiej, więc z jakimś honorem powinniście to przyjąć, a nie robić takie rzeczy i nagadywac na inne jednostki czy na Wójta. Panowie ogarnijcie się bo to Wy sami wprowadzacie zamęt i skłócacie jednostki w waszej gminie
|
|
Ta. W każdej wiosce wóz strażacki. W d.dach się poprzewracalo. A kto za to zapłaci?
|
|
Są takie ochotnicze, gdzie zamiast do akcji gaśniczych, wozy śmigają po weselach członków. Pytanie - kto za to płaci?
|
|
Chwila chwila chwila jeśli nie ma atestu to znaczy że zagraża życiu? jeśli zagraża życiu to nie powinien być używany? a jeśli jest użyty to znaczy że przewinienie? Czyli mogę prosić o jakieś odszkodowanie? Druhowie strażacy użyli tego samochodu podczas robienia bramy weselnej. Po ALKOHOL to można użyć a żeby pomóc ludziom to już nie? Ojjjjjjj drodzy druhowie takie zachowanie naprawdę nie przystoi. Ale lepiej mieć rozgłos niż go nie mieć GRATULACJE
|
|
Rozumiem że żadna jednostka nigdy nie żenila aktywnych strażaków ze swojej jednostki i nie robiła bramy, no cóż najwidoczniej nie ma tradycji cóż... Z tego co rozgłaszają to są samochody na gminie pochowane w prywatnych stodołach i to jest normalne... A chłopaki poprostu chcą wrócić do normalności i służyć mieszkańcom jak i całej społeczności. Chyba trochę wstyd ściągnąć do dołu tak aktywna jednostke z którą władze gminy patrząc na feceboku robiły sobie nie raz zdjęcia podczas np wycinek zakrzaczeń, manewrach, no to zdaje mi się że chłopakom jakiś wóz się należy bo widać w nich potencjał, ale cóż najwidoczniej jak wszędzie liczą się znajomości... Na tak małym szczeblu a co dopiero musi być wyżej
|
|
A może władze gminy powinny odebrać którejś jednostce wóz tam co został przekazany tam jakiś inny i jednostka posiada dwa a strażacy nie mają żadnego
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|