Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Absurd. Do nowej hali za 105 mln zł nie ma jak dojść

Utworzony przez Janusz_Paliwas, 22 listopada 2021 r. o 07:28 Powrót do artykułu
W końcu ktoś zauważył że ludzie po trawnikach chodzą i między krzewami? Już na otwarciu było widać ten problem do tej pory to już chodnik powinien powstać. Na otwarcie i na mecze najlepiej pieszo tylko którędy? Projektanta i osobę co opiniowała i zatwierdzała projekt zapytać gdzie jest chodnik. Ale co tam teraz 200 tyś się dopłaci i zaraz za chwilę pod koniec 2023 roku będzie nowy chodnik absurd.
Odpowiedz
Teraz będziemy czekali z rok bo w tym .... biurokratycznym świecie konieczne są wszelkie zgody i pozwolenia trwające miesiącami.
Odpowiedz
Projektant nie spełnił przepisów prawa budowlanego (czyli także WT) o konieczności zapewnienia dojścia do obiektu, bo to jest bez sensu. Przez zastawione samochodami chodniki i tak nie da się przejść.
Odpowiedz
Pracownia Architektoniczna Marka - i wszystko jasne
Odpowiedz
I co fejsowy prezydencie? To tez wina Grobla? To też wina PISu? Nad niczym nie panujesz.. tylko nad fejsem, ot co ważne.
Odpowiedz
Do Pimpek. Ja  rozumiem wszystko, ale każdy jest taki mądry?...a gdzie byliście na etapie projektowania??? to bylo przeciez za Grobla i PIS!  czytaliście książki czy ogladaliscie playboya??kazdy kto po fakcie daje swój komentarz w związku z tym że coś było nie tak niech mi powie gdzie był wcześniej jak było to robione i projektowane!!! chyba ten projekt była za Grobla i budowa też wtedy już trwala?  pozdrawiam wszystkie mega mózgi co zaraz mnie skrytykują za komentarz.jestem zwykłym szarym człowiekiem...ale umiem rozróżnić idiotów od normalnych ludzi...miłego wieczoru.pozdrawiam
Odpowiedz
Do Michak. Właśnie o to mi chodziło. Jak zwykle zrzucacie winę na Grobla. A jakby prezydent fb miał choć trochę sprytu to by to wykorzystał przeciwko Groblowi. Na projekt można nanosić poprawki, można wytykać błędy i to tak absurdalne tym bardziej. Tylko widać tu ewidentnie że po prostu parę osób z urzędu nie myśli, a nikt za to nie poniesie konsekwencji.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...