W końcu ktoś zauważył że ludzie po trawnikach chodzą i między krzewami? Już na otwarciu było widać ten problem do tej pory to już chodnik powinien powstać. Na otwarcie i na mecze najlepiej pieszo tylko którędy? Projektanta i osobę co opiniowała i zatwierdzała projekt zapytać gdzie jest chodnik. Ale co tam teraz 200 tyś się dopłaci i zaraz za chwilę pod koniec 2023 roku będzie nowy chodnik absurd.
|
|
Teraz będziemy czekali z rok bo w tym .... biurokratycznym świecie konieczne są wszelkie zgody i pozwolenia trwające miesiącami.
|
|
Projektant nie spełnił przepisów prawa budowlanego (czyli także WT) o konieczności zapewnienia dojścia do obiektu, bo to jest bez sensu. Przez zastawione samochodami chodniki i tak nie da się przejść.
|
|
Pracownia Architektoniczna Marka - i wszystko jasne
|
|
I co fejsowy prezydencie? To tez wina Grobla? To też wina PISu? Nad niczym nie panujesz.. tylko nad fejsem, ot co ważne.
|
|
Do Pimpek. Ja rozumiem wszystko, ale każdy jest taki mądry?...a gdzie byliście na etapie projektowania??? to bylo przeciez za Grobla i PIS! czytaliście książki czy ogladaliscie playboya??kazdy kto po fakcie daje swój komentarz w związku z tym że coś było nie tak niech mi powie gdzie był wcześniej jak było to robione i projektowane!!! chyba ten projekt była za Grobla i budowa też wtedy już trwala? pozdrawiam wszystkie mega mózgi co zaraz mnie skrytykują za komentarz.jestem zwykłym szarym człowiekiem...ale umiem rozróżnić idiotów od normalnych ludzi...miłego wieczoru.pozdrawiam
|
|
Do Michak. Właśnie o to mi chodziło. Jak zwykle zrzucacie winę na Grobla. A jakby prezydent fb miał choć trochę sprytu to by to wykorzystał przeciwko Groblowi. Na projekt można nanosić poprawki, można wytykać błędy i to tak absurdalne tym bardziej. Tylko widać tu ewidentnie że po prostu parę osób z urzędu nie myśli, a nikt za to nie poniesie konsekwencji.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|