![]() |
Wólka Profecka jest terroryzowana przez grupę cyganów (Romów)...Okradają wszystkich bez wyjątku.Ludzie boją się ich bo ubliżają,napadają całą sforą i biją.Szczególnie upodobali sobie starego samotnego emeryta P.Turka.Człowiek ten na raty kupuje im drogi sprzęt.Sam przymiera głodem!!!Ciekawe kiedy jakieś media albo panie z MOPS ZAJMĄ SIĘ TĄ CYGAŃSKĄ WŚCIEKŁA SFORĄ???Kiedy zbudują jakieś getto cygańskie i ogrodzą murem?
|
![]() |
BRUDASY!!!POWINNO SIĘ WYELIMINOWAĆ TE BEZRASOWE ŚCIERWA!!!
|
![]() |
BO TO JE EUROPA I TOLERANCJA, PAN PALIKOTY TAK MÓWI!!!
|
![]() |
W Czechach poradzili sobie z brudasami!Spędzili na peryferie,ogrodzili wysoką siatką,dali pracę,a kto odmówił to zero pomocy...W czasie 2 wojny Światowej to cyganów zabijali bez ostrzeżenia.Ale gdzieś się jakaś czarna stopa ukryła...Dlatego mamy inwazję darmozjadów!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
WYGONIĆ Z POLSKI BRUDASÓW
|
![]() |
Usmiałem się jak oglądałam reportaż z Tarnowa.Tam też ich nie brakuje.Stary cygan miał pretensje ,że za mało pomocy dostają.a ja się pytam czy który z nich pracował gdzie na swoje utrzymanie,ćzy reszta społeczeństwa ma utrzymywać nic nie wnoszących w życie narodu darmozjadów.
|
![]() |
NO WŁAŚNIE ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ.ONI NIE PODEJMĄ SIĘ ŻADNEJ PRACY,TO DARMOZJADY!!!ZAŁATWIAJĄ SOBIE RENTY ŻE NIBY CHORY UMYSŁOWO... BIORĄ DUŻE PIENIĄDZE Z MOPS-u.A POLAK BIEDNY OCHŁAPY DOSTAJE.BRUDNA HOŁOTA(CYGANY) NIBY GŁUPKI ALE CWANE ŚCIERWA... |
![]() |
Ludzie zbierzcie się!!!Pogońcie nierobów.
|
![]() |
JESTEM ZA GONIĆ TYCH BRUDASÓW DO ROBOTY W ODDZIELNYCH STREFACH.
|
![]() |
Czy zgłosiliście to na policję? Jeśli psiarnia się boi - zgłaszajcie wielokrotnie. Piszcie też do gazet (różnych) oraz do telewizji (spróbujcie to nagrać telefonem komórkowym) i wrzucić do sieci. Śmierdzący cygański plebs należy tępić. |
![]() |
ZRÓBMY IM DRUGI KONIN- I BĘDZIE SPOKÓJ.
|
![]() |
ŚMIERĆ CYGAŃSKIM ŚMIECIOM!!! |
![]() |
Wypier***ać z Polski przybłędy.Nie mają nazwisk tylko przydomki!!!Skąd to się wzięło???
|
![]() |
:excl:JESTEM ZA...
|
![]() |
Wszędzie ich pełno.Panoszą się jak karaluchy!Wszyscy się boją tych zawszonych brudasów.Zgonić to patałajstwo i ogrodzić wysokim murem.Tępić jak insekty!!!
|
![]() |
napewno was szlak trafia rze romowie maiol wszystko a wy nic wkoncu ktos musi na nas robic to mamy takih osluw iak wy
|
![]() |
NO I PROSZĘ!!!CYGAŃSKA ANALFABETKA!!!ŚCIERWO BEZ SKRUPUŁÓW!!!ŻEBY CI W GARDLE STANĘŁO POLSKIE ŻARCIE!!! |
![]() |
powyżej przykłady tradycyjnej polskiej gościnności, tolerancji i sympatii do obcych. Tacy jak wy urządzili Jedwabne, Radziłów i kopali w Treblince
|
![]() |
Co ma''piernik do wiatraka''?...Ile ty masz lat że nie znasz historii?... |
![]() |
zazdrosc wam dupy sciska rze cygany maiol wszytko awy wlasnie dzieci do agenci towaszyskiej wyslacie bo by zdehle z glodu to my nie zdyhamy jak wy bo unas lepjej pies je aco dopiru czlowiek tutaj onic niechodzi tylko o zazdrosc nie jeden cwel i dziwa chciala by byc cygankol albo cyganem menrzate sol za romuw to niemogol sie oswoic rze zjecol napszyklad 5 plaistruw kiebasy anie cwiartke asz wy notesie zapisujol cwely polskie jebac polakuw i waszyh matek
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|