![]() |
Bardzo proszę o opinię. Szczególnie odczulania - alergii dzieci. Czy ktoś może mi coś więcej na ten temat powiedziec. Czy zadziałało na jak długo.
|
![]() |
Wiele lat pakowano we mnie leki a szczepionki nie przyniosly zadnego rezultatu. Nie mialem innego wyjscia jak sprobowac metody biorezonansu bicom. Szczerze mowiac efekty mnie zaskoczyly. Odczulanie bylo skuteczne rowniez u mojego malego braciszka ( 3 lata ). Objawy nie wracaja i jestem zadowolony - polecam. Wazne tylko by trafic do dobrego gabinetu bo rozni lekarze roznie je prowdza . Jakby cos to moge polecic prosze pisac na renotion@poczta.fm pozdrawiam |
![]() |
Ja odczulałam w bicomie dzieci i siebie oraz stosowałam terapię antynikotynową dwukrotnie. Jesli chodzi o alergie u dzieci, to u starszego syna rewelacja. Syn od około 7 lat jest bez leków i nie ma żadnych objawów alergii. Najgorzej było z kurzem - trzeba było poprawiać, gdyz byly nawroty. U mlodszego syna było trudniej, ale jest prawie dobrze. Nie możemy sobie poradzić z ukąszeniami owadów. Ja z odczulania tez jestem zadowodlona. Polecam. Terapia antynikotynowa za 1 razem pomogla na 4 lata. Teraz jestem po drugiej i nie palę od maja. Według mnie w przypadku alergii, to przez wiele lat chodząc do alergoloów i wydając duże pieniądze na tradycyjne leczenie nie zyskałam nic. Alergia z roku na rok sie powiększała i została rozpoznana astma oskrzelowa. Teraz o alergii u moich dzieci lekarze mówią tylko wtedy, gdy się przyznam. |
![]() |
5 lat temu syn był odczulany bicomem.Od 8 miesięcy nie możemy poradzić sobie z AZS-jest fatalnie. |
![]() |
Ja odczulałam syna w Lublinie, miał silną alergię i zdiagnozowaną astmę na tle alergicznym.Nie mógł normalnie funkcjonować ani w szkole, ani na podwórku bo objawy alergii były bardzo uporczywe (zapalenie spojówek,katar, kichanie, kaszel),leki od konwencjonalnych lekarzy nie przynosiły oczekiwanych rezultatów, do tego mnóstwo pieniędzy w aptece, prywatne wizyty a skończyło się na doustnych hormonach, gdyż oskrzela dziecka były jak to określiła pani profesor "zapuszczone" i trzeba było je oczyścić.Wówczas dowiedziałam się o BICOMIE i rewelacja .Od lutego 2009 jest bez jakichkolwiek leków ,żadnych wziewów ,kropli do nosa czy oczu.Bardzo polecam tę metodę. My odczulaliśmy się na Wertera.Polecam.
|
![]() |
Witam ja tez byłem w tym gabinecie z tym ze teraz nie mieszczą się już na Wertera tylko przenieśli się na Sławinkowska 64. www.alergiatest.pl albo www.alergiamed.pl - maja 2 strony www
W teście wyszła mi duża ilość pokarmowych alergenów, po ich odstawieniu przed odczulaniem większość objawów zniknęła. Teraz się odczulam o efektach napisze jak skończę. Póki co jestem bardzo zadowolony
|
![]() |
Gabinet Alergia-Med Bicom w Lublinie. Rasowe hochsztaplerstwo na najwyższym poziomie. Po pierwsze: przyjmuje tam "pani doktor". Ja z zawodu jestem ogrodnikiem ale wyrobię sobie jutro pieczątkę z napisem "lek. med. Jan Kowalski", przyczepię sobie też taką tabliczkę na drzwi w wynajętym pomieszczeniu w którym będę przyjmował pacjentów, na portalu aukcyjnym kupię za około 25000 zł urządzenie Bicom i... będę lekarzem wykonującym testy alergiczne oraz odczulania... Biedni ludzie walą tam drzwiami i oknami... Nic dziwnego, chory człowiek chwyci się nawet brzytwy... Ja trafiłem do tego "gabinetu" na Sławinkowskiej nie z powodu alergii ale chciałem sobie zrobić testy alergiczne tym "cudownym" urządzeniem reklamowanym na różnych forach internetowych. "Pani doktor" :))) stwierdziła u mnie alergię na: gluten (standardowo), mleko (standardowo), roztocza (standardowo). Problem tylko w tym, że ja... nie mam alergii na nic. Ale pomyślałem sobie: zrobię jeszcze prawdziwe testy, medyczne. Z krwi. Więc zrobiłem. I co? Oczywiście nie jestem na nic uczulony. Dlatego twierdzę, że cudowne urządzenie Bicom jest zwykłą ściemą, tak jak ten "Autoryzowany Gabinet Terapii Biorezonansowej". Ciekawy tekst przeczytałem w otrzymanej ulotce dotyczącej odczulania: aby odczulanie było skuteczne, należy eliminować alergeny (np. mleko) - 5 dni przed odczulaniem, w trakcie odczulania (czyli ileś tam słono płatnych "seansów" odczulających), 14 dni po odczulaniu, następnie "wprowadzamy pomalutku pokarm w małych ilościach". Jeżeli zastosujemy taki system to oczywistym jest, że w trakcie tego "odczulania" nie będziemy uczuleni na dany składnik, ponieważ nie będzie go w organizmie. A po tym okresie? No cóż... Znów będziemy uczuleni ale zawsze możemy skorzystać z ponownego odczulania :) I biznes się "kręci"...
|
![]() |
Kilka lat temu dostałem alergi. Zaczęły się wysypki na nogach, plecach , brzuchu, strasznie swędące wręcz robiły mi się rany. Poszedłem do dermatologa i alergologa dostałem jakieś tablrtki, maści . Po 2 miesiącach pani dr. zdecydowała , że musimy zrobić testy , zabrała mnie na oddział allergologi na Kraśnickiej w Lublinie. Przez tydzień mnie testowali na różne sposoby. Po tych wynikach kuracja trwała około roku i nie było widać żadnych efektów. Krosty zasychały w jednym miejscu i wyskakiwały w następnym. Poszedłem do BICOMU na Szczecińskiej, później na Zana a obecnie na Szmaragdowej. Nic nie mówiąc zrobiłem testy i co się okazało , pokryły sie z tymi ze szpitala. Zacząłem odczulanie co drugi dzień przez około pótora może 2 miesiące i skończył się problem. Przez długi czas miałem spokój, oczywiście były i nawroty związane z lakierem i pyłem węglowym bo nie mogłem tego uniknąć pracując w takich warunkach. Wszystkie nawroty były robione bezpłatnie, również testy. Jedno jest pewne więcej pieniedzy wydałem na leki przez czas leczenia u alergologa niż w Bicomie. Piętnaście lat temu półroczne dziecko nie przyjmowało żadnego mleka. 2 razy dziennie zmiana mleka, leki itd. lekarze załamywali ręce. Po odczulaniu skończyły się kłopoty i do dnia dzisiejszego nie ma żadnego problemu. Nie każdy musi wierzyć w to odczulanie ale mojej rodzinie i znajomym którzy wtedy przyjeżdżali z W-wy bo tu było taniej pomogło. Nie każdy lekarz pozna się na chorobie , nie każdy fachowiec robi swoją robotę dobrze. Można trafić na kogoś nieudolnego i zostać wrogiem tej metody ale to już nie moja sprawa. Podobnie ma się sprawa z Serwinką. Wielu ludzi nie wierzy w jej pomoc ale przyjeżdżają do niej lekarze z chirurgi o ortopedii, nawet ordynatorzy tych działów nie wspominając o księżach. Ludzie czekają po kilkanaście godzin aby się dostać i sobie chwalą ale zawsze znajdzie się ktoś na nie bo myśli , że ona znajdzie sposób na każdą chorobę . To tak nie działa.
|
![]() |
sprawia, że chce się więcej i więcej! wszechstronność działania – african mango to nie są zwykłe tabletki na odchudzanie. to tabletki, które dbają o nasz organizm. obniżają poziom cholesterolu, regulują poziom cukru we krwi, usprawniają pracę jelit, mają pozytywny wpływ na wygląd cery, włosów i paznokci. tabletki african mango są bezsmakowe i bezproblemowe w użyciu. ***przegladtowarow.com/krople-eco-slim-odchudzanie-opinie-uzytkownikow-dawkowanie-cena-polsce.html przykładowe relacje, jakie można poczytać od kobiet, które kupiły eco slim to utrata wagi na poziomie 0,8 kg w 1 tydzień, ponieważ osoba ta wyeliminowała z diety cukry i tłuszcze. trudno się nie zgodzić. w myśl zasady “chudnie się w kuchni, nie na bieżni”, niecały kilogram w 7 dni nie jest niczym, co może wzbudzić zachwyt. jest to normalna utrata wagi gdy utrzymujesz dietę redukcyjną.
|
![]() |
Powiem wam, żę ja nie widzę potrzeby kupowania drogich urządzen i poddwania się dziwnym terapiom. Jeśli zwykły allertec jest w stanie poradzić sobie z objawami mojej alergii i uwolni mnie od kaszlu czy kataru, to po co szukać dziury w całym. Odczulanie u jednych się sprawdza a u drugich wcale, dlatego pozostanę przy swoich metodach leczenia.
|
![]() |
POPIERAM.TEŻ ZROBIŁAM TESTY I WMÓWIONO MI ŻE JESTEM UCZULONA NA WIĘKSZOŚĆ PRODUKTÓW,A W RZECZYWISTOŚCI NIE JESTEM, BO MAM TESTY PRAWDZIWE Z KLINIKI.OSZUSTWO
|
![]() |
wszystko zalezy od urzadzenia. najlepiej wykonywac na sprawdzonym i z atestami. ja wykonalam testy alergiczne na urzadzeniu poleconym przez kolezanke ktora odczulila skutecznie swoje dzieci. czekajac na testy w poczekalni wypytywalam ludzi o skutecznosc i och opinie - kazdy mowil ze w ich przypadku zadzialalo, jedna kobieta mowila ze jej syn mial od kaszlu az odruchy wymiotne i p[ odczulaniu mu minelo wszystko, odczulila tez mlodsze dziecko. zaryzykowalam pn nie moglam byc odczulana klinicznie szczepionkami pn alergolog stwierdzil ze mam zbyt silna alergie i moge dostac wstrzasu...pozostalo mi czekac na astme... wielokrotnie zawiodlam sie na naszej medycynie w zwiazku z tym zdecydowalam sie na biorezonans - nic nie trace a moge zyskac. testy bicomu pokryly sie z badanimi krwi i testami skornymi, tyle tylko ze bicom wykazal wiecej alergenow ze wzgledu na to ze testy kliniczne wielu nie obejmuja a bicom ma wieksza oferte. bylam pozytywnie zakoczona bo w moim przypadku na prawde pomoglo, w okresie letnim i wiosennym mialam okropny katar...przeszlo mi zupelnie, nawet moj maz byl w szoku ze mi to pomoglo. polecam! nie jestm trolem ani osoba wykonujaca biorezonanas zeby zarabiac. na prawde mi pomoglo i polecam kazdemu! chodzilam na biocom vitemed w lublinie. biorezonans wykonywali mi lekarze medycyny (po uniwersytecie medycznym).
|
![]() |
czytam teraz komantarze i widze ze ktos pisal ze robil na szczecinskiej ktory byl pozniej przeniesiony na szmaragdowa - ja tez tam robilam (to vitamed z tego co pamietam), najwidoczniej maja tam dobry sprzet.
|
![]() |
Uwaga na oszustów, masz otrzymać zysk a kończy się to jak tu ***s://kancelariaprawna24h.pl/tag/infolinia-nieautoryzowanych-transakcji/
|
![]() |
Moja mama Dzięki Biorezonansowi wyszła z Boreliozy., a leczyła się wcześniej u najlepszych specjalistów... Nikt nie potrafił zdiagnozować przyczyny dolegliwości... Wkońcu po teście na biorezonansie wyszła Borelioza i zaczęło się Leczenie w prawidłowym kierunku..
Moja siostra zapomniała co znaczy ciągły katar, swędzenie oczu w porze pylenia. Po lekach na alergie była non stop senna aż wkoncu przestały jej pomagać.. Minęło ponad 5 lat i cały czas ma spokój. Biorezonans działa i każdemu będę go polecała. Cieszę się, że trafiłam do polecanego i dobrego Gabinetu. Pracuje w nim kobieta z Pasją, a nie ktoś kto tylko patrzy jak wyrwać z człowieka pieniądze, takich gabinetów nie brakuje. Polecam Wszystkim Gabinet przy ul. Lotnicza 5, kiedyś mieścił się na Sławinku pod nazwą Brt Lublin.
***biorezonans-lublin.pl
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|