Jestem bardzo ciekaw czy któryś z pomysłodawców, albo ta Pani co zbiera podpisy czy byli na jakiejs sesji lub komisji. Moze jakby byli, to by zobaczyli jak i co wygaduje fejsowy prezydent. A! Sory! Na komisjach go w ogóle przecież nie ma..
|
|
Jestem bardzo ciekaw czy któryś z pomysłodawców, albo ta Pani co zbiera podpisy czy byli na jakiejs sesji lub komisji. Moze jakby byli, to by zobaczyli jak i co wygaduje fejsowy prezydent. A! Sory! Na komisjach go w ogóle przecież nie ma..Jestem bardzo ciekawy czy taki nałogowy hejter radny ma nas za głupców. Na szczęście sesje są dostępne na necie. To co wygadują i reprezentują tam pimkowi radni jest jedną z przyczyn odwołania tego pimpkowego bajzlu. |
|
Szkoda ze inicjatywa nie jest nagłośniona bo jest dużo osób które chętnie podpisałoby listę. Tego cyrku nie da się oglądać!!! Przed pandemią chodziłam na sesję i to co czasami tam słyszałam to aż uszy bolaly słuchać!!! Radny Kraszewski co duka jak zabiera głos, radnej Wojcikowej miejsce przeszkadzało, radnego Grobla często nie było itd. Jestem za tym aby zasiadły w radzie zupełnie nowe osoby, przede wszystkim takie które chcą coś mądrego i fajnego dla miasta. Obecna rada idzie na udry-poglądy polityczne to zupełnie co innego, wszyscy radni są z tego miasta i powinni razem grać do jednej bramki a nie robić sobie na złość!!! Wszyscy radni dostają dietę więc nie rozumiem tego zachowania.. Tego lubię a tego nie lubię to etap przedszkola nie dorosłych ludzi!!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|