Kolejny raz widać, jak bardzo idea "związków partnerskich miast" jest sztuczna. Poza pustymi gestami I bzdurnym gadaniem nic rzeczowego w tym nie ma.
|
|
Ta sytuacja wzorowo pokazuje jak szkodliwa dla Polski jest naracja o Polsce przekazywana przez opozycyjnych europosłów, a w konkretnym przypadku przez tęczowego idiotę. Na pewno nie przyzna się, że jego tablica z Puławami, z miastem wolnym od LGBT to manipulacja, kłamstwo.
|
|
Za taką "przyjaźń" to ja bardzo dziękuję. Lepiej póki czas odseparować się od tych zindoktrynowanych moralnie ludzi.
|
|
Cóż można rzec, podejrzewam, że na decyzję mógł mieć wpływ ten oto film:
***s://m.facebook.com/story.php?story_fbid=335156750832420&id=101402598109
Skrajnie zmanipulowany. Jeśli władze lokalne/wojewódzkie stanowczo nie będą odpowiadać na takie próby szkalowania Polski, to niestety nasi sąsiedzi będą nas postrzegać przez pryzmat takich zmanipulowanych przekazów.
|
|
I bardzo dobrze. Pomysłodawcom takich uchwał bliżej mentalnie do Irkucka czy innego Nowosybirska. Niech tam szukają miast partnerskich. W Europie zachodniej to się z reguły działa tak, by wszystkim obywatelom żyło się dobrze. Tu w Polsce robi się tak, by każdemu innemu maksymalnie uprzykrzyć życie. Wschodnie to i niesprawiedliwe ale skoro naród chce to..."go east"
|
|
Jak Puławy mogły wejść w związek partnerski skoro takich w Polsce nie ma? ;)
|
|
Oczywiście znów ataki na radnych będących za uchwałą przeciew LBGT. Anonimowość komentarzy daje ludziom złudne przeświadczenie, że mogą wszystko. Ale wydawcy ktorzy się na to zgadzają, włączają się w akcję hejtowania i szkalowania. To jest okropne.
|
|
Ach, jakże mi przykro. Oj bo się popłaczę. Tak mi tęskno do pedałolandii.
|
|
Czy w związku z powyższym ulica Kazimierska zostanie pozbawiona Holenderskiego stylu i powróci dziki wschód ??
|
|
Po co przyjaźnić się z ludźmi którzy popierają eutanazję i związki homoseksualne tolerują prostytucję Holendrzy demoralizację nazywają wolnością Dla mnie wolność to zupełnie coś innego
|
|
I bardzo dobrze. Pomysłodawcom takich uchwał bliżej mentalnie do Irkucka czy innego Nowosybirska. Niech tam szukają miast partnerskich. W Europie zachodniej to się z reguły działa tak, by wszystkim obywatelom żyło się dobrze. Tu w Polsce robi się tak, by każdemu innemu maksymalnie uprzykrzyć życie. Wschodnie to i niesprawiedliwe ale skoro naród chce to..."go east"Może zanim zabierzesz głos na temat Irkucka czy Nowosybirska to pojedź tam najpierw i zobacz jak tam jest. Byłem w Rosji kilka razy i drugiego tak gościnnego narodu to ze świecą szukać. Spędziłem również kilka lat na Zachodzie (Niemcy, Francja) i wiesz co? Wróciłem kilka lat temu i nie żałuję. Wiesz komu tam się dobrze żyje? Nierobom, brudasom, dziwakom i kolorowym. Normalny człowiek wcale nie ma tam lekko. Podkreślam, normalny, nie narwany lewacki wariat, któremu się wydaje, że wszystkie rozumy zjadł. I sto razy bardziej wolałbym żyć wśród "dzikusów" z Irkucka niż nowocześniuchów z dowolnego kraju na Zachodzie. W d***e byłeś i g*** widziałeś. Pojeździj trochę po świecie to pogadamy. |
|
Jak dla mnie możesz mieszkać i w jaskini i złatwiać się w sławojce. Twoja sprawa i Twój wybór, alnie nie narzucaj swojego zdania innym.I bardzo dobrze. Pomysłodawcom takich uchwał bliżej mentalnie do Irkucka czy innego Nowosybirska. Niech tam szukają miast partnerskich. W Europie zachodniej to się z reguły działa tak, by wszystkim obywatelom żyło się dobrze. Tu w Polsce robi się tak, by każdemu innemu maksymalnie uprzykrzyć życie. Wschodnie to i niesprawiedliwe ale skoro naród chce to..."go east"Może zanim zabierzesz głos na temat Irkucka czy Nowosybirska to pojedź tam najpierw i zobacz jak tam jest. Byłem w Rosji kilka razy i drugiego tak gościnnego narodu to ze świecą szukać. Spędziłem również kilka lat na Zachodzie (Niemcy, Francja) i wiesz co? Wróciłem kilka lat temu i nie żałuję. Wiesz komu tam się dobrze żyje? Nierobom, brudasom, dziwakom i kolorowym. Normalny człowiek wcale nie ma tam lekko. Podkreślam, normalny, nie narwany lewacki wariat, któremu się wydaje, że wszystkie rozumy zjadł. I sto razy bardziej wolałbym żyć wśród "dzikusów" z Irkucka niż nowocześniuchów z dowolnego kraju na Zachodzie. W d***e byłeś i g*** widziałeś. Pojeździj trochę po świecie to pogadamy. |
|
Po co przyjaźnić się z ludźmi którzy popierają eutanazję i związki homoseksualne tolerują prostytucję Holendrzy demoralizację nazywają wolnością Dla mnie wolność to zupełnie coś innegoA czym innym jest kult wiary ludzi którzy sami głodują, a tolerują pedofilów i ich utrzymują z włąsnych i nie tylko podatków? Polacy nazywają wiarę dobrem narodowym i cudem, a dla mnie cud to co innego. |
|
Nie ma ideologii, jak sama nazwa wskazuje Les Gay Bi Trans - to konkretni ludzie. Jesli redaktorzyna pisze o ideologii to prosze o fakty, kto jest tworca tej wyimaginowanej ideologii? Kosciol? czy Partia? Jakie sa jej zalozenia, bvo to na ktore sie powoluje to wytyczne WHO i ze spolecznoscia LGBT maja tyle wspolnego tyle co dzisiejsze lato z zeslorocznym sniegiem. Prowokacja? Prowokacja jest nie to ze zachod zrywa stosunki z homofobicznymi dziurami a to ze klamliwie probuje sie wmowic ze LGBT "chce seksualizowac dzieci". Trzeba byc idiota aby w takie bzdury wierzyc... Ale coz takich w Polsce mamy 50% a wlasnie szczegolnie w takich zasciankach jak lubelskie i podkarpackie. Paprajcie sie w tym swoim bagienku i chroncie sie przed czyms cos nie istnieje...
|
|
Ukłony i podziękowania dla Rady Miasta i niby-Prezydenta
|
|
Kolejna dziura ze sciany wschodniej. Ciekawe ze te wszystkie anty lgbt, anty "muslimy" i najwieksi pobieracze 500+ i zapomog to glownie te zapyziale regiony z pkb na glowe duzo ponizej sredniej dla Polski. Ciekawe ze tego calego anty lgbt nie ma we Wroclawiu poznaniu trojmiescie itp
|
|
Wstydźcie się lewaccy Holendrzy. To ma być przyjaźń? Zaklejanie herbu puławskiego - Pogoni Litewskiej to wrogi gest. Może i lepiej, bo Holandia jest niebezpieczna, np strach byłoby wysłać Puławian do szalonej Holandii, bo szaleni Holendrzy mogliby gości poddać eutanazji. Omijać Holandię. Omijać zachodnią Europę. Oni są niebezpieczni. Doceniać normalną Polskę.
|
|
Sprostowałem tylko bzdury, które jakiś nieuk napisał. Jestem jednym z niewielu Polaków, którzy akurat w Rosji byli, najwięcej bzdur na temat realiów życia w Rosji wypisują ludzie, którzy nigdy tam nawet raz nie zajrzeli a swoją wiedzę o tym kraju czerpią chyba z facebooka. Skąd ośle, jeden z drugim, wiesz jak wygląda życie w Irkucku, Nowosybirsku czy jakimś jeszcze Archangielsku? Byłeś tam, widziałeś? Telewizja i internet to trochę za mało by się wypowiadać. A ja byłem i wiem trochę wiecej.Jak dla mnie możesz mieszkać i w jaskini i złatwiać się w sławojce. Twoja sprawa i Twój wybór, alnie nie narzucaj swojego zdania innym.I bardzo dobrze. Pomysłodawcom takich uchwał bliżej mentalnie do Irkucka czy innego Nowosybirska. Niech tam szukają miast partnerskich. W Europie zachodniej to się z reguły działa tak, by wszystkim obywatelom żyło się dobrze. Tu w Polsce robi się tak, by każdemu innemu maksymalnie uprzykrzyć życie. Wschodnie to i niesprawiedliwe ale skoro naród chce to..."go east"Może zanim zabierzesz głos na temat Irkucka czy Nowosybirska to pojedź tam najpierw i zobacz jak tam jest. Byłem w Rosji kilka razy i drugiego tak gościnnego narodu to ze świecą szukać. Spędziłem również kilka lat na Zachodzie (Niemcy, Francja) i wiesz co? Wróciłem kilka lat temu i nie żałuję. Wiesz komu tam się dobrze żyje? Nierobom, brudasom, dziwakom i kolorowym. Normalny człowiek wcale nie ma tam lekko. Podkreślam, normalny, nie narwany lewacki wariat, któremu się wydaje, że wszystkie rozumy zjadł. I sto razy bardziej wolałbym żyć wśród "dzikusów" z Irkucka niż nowocześniuchów z dowolnego kraju na Zachodzie. W d***e byłeś i g*** widziałeś. Pojeździj trochę po świecie to pogadamy. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|