Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Jaki polecacie dobry skup aut w Puławach ?

Utworzony przez JacekKrzyzanowski, 5 września 2017 r. o 09:55
Witam jak w temacie, Planuje niedługo sprzedać samochód ojca i mój i stąd to pytanie.
Odpowiedz
Ja polecam firmę s-car, bo miałem z kilkoma podobnymi firmami do czynienia, zdarzyło mi się kilka samochodów w życiu sprzedać :) kontakt i uczciwość właścicela idzie wyczuć- bez krętactwa i żadna firma krzak, jak to jedna inna,  nawet nie miała siedziby, bo chciałem podjechać osobiście.
Odpowiedz
Ja dziś rano sprzedałem auto w tej właśnie firmie :D A fajnie, że forum to jest, bo Pan Robert z S-car prosił mnie jeśli znajdę możliwość i jestem zadowolony to czy mogę wstawić opinię i wstawiam :) 
Odpowiedz
już o tym pisałem wcześniej - pan robert właścicel s-car mnie też poprosił bym napisał komentarz obojętnie jaki by nie był, ale oprócz spóźnienia, a dla mnie akurat to ważne, jestem miło za***ony przyznaje, dlatego mogę wam polecić. sprzedałem mazdę 5 trochę z zaniedbanym lakierem, ale nie było z tym problemu. 
Odpowiedz
A ile ta firma jak o niej piszecie daje za samochód ? 
Odpowiedz
Ile daje za samochód ? Trochę niesprecyzowane pytanie, a ile kosztuje ten dom? Ja też czekam na odp. dot. jakiegoś dobrego skupu aut. Ale konkrety mnie interesują. Z tego co ja zdążyłem się zapoznać odnośnie firmy s-car to nie wypada tak źle. Też też za jakiś czas sprzedaje swoje auto.
Odpowiedz
zgadzam się z tobą p. domaniewski, jak ktoś chce się czegoś więcej dowiedzieć o tej firmie, to odsyłam was do strony ***s-car.pl/ 
Odpowiedz
Odnośnie s-car.pl Gdzieś już o tym pisałem,  Niestety auta nie udało mi się sprzedać, ale bardzo kompetentni fachowcy. Mieli rację, auto wymaga kilku napraw mechanicznych. Spoko firma.
Odpowiedz
Nie lubię się rozpisywać. Krótko. Pan Robert - właściciel z luźnej rozmowy zapytał czy jeśli jestem więcej niż 90% zadowolony to czy mogę gdzieś wystawić opinie. Tak jestem zadowolony prawie na 100%. Polecam. Rafał C. Auto sprzedałem w Lublinie.
Odpowiedz
Dziś sprzedałem swój samochód. Wszystko odbyło się profesjonalnie i bez najmniejszych problemów. Firma dojeżdża do klienta - załatwia wszystkie formalności i co najważniejsze wycenia samochód zgodnie z jego stanem faktycznym. Polecam S-CAR
Odpowiedz
Www.skup-autpoznan.pl
Odpowiedz
Www.altoria-auto.pl
Odpowiedz
Www.grudzieniec.pl
Odpowiedz
Mialem niepotrzebne auto i pozbyłem się go u Pana Marcina w MarAuto, przyjechał lawetą bo auto było bez koła. skupaut-lublin.com.pl
Odpowiedz
Ja ze swojej strony mogę polecić ***s://auto-skup-samochodow.com.pl/. Dlaczego oni to już wyjaśniam. Posiadałem audi a3 z 2008 roku i pojawił mi się nagły wyjazd za granicę. Nie miałem czasu na szukanie kupca samochodu, więc postanowiłem poszukać skupu aut w internecie. Natknąłem się na stronę ***s://auto-skup-samochodow.com.pl/. Pan bardzo miły i rzeczowy, szybko doszliśmy do porozumienia i za kilka godziny był u mnie po auto. Szybko wypełniliśmy wszystkie formalności. Co najważniejsze, gotówkę dostałem od razu do ręki. Podczas rozmowy opowiadał że działa w wielu miejscowościach Pewnie do Puław też przyjedzie.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...