Myślę że Maj już jest na przegranej pozycji. Maju, odejdź, szkoda kasy na kampanię.
|
|
Ten cuchnacy moczem zoliborski tetryk powinien znalezc intelektualnie sprawniejszych autorow "zartow", ktore opowiada ....
|
|
Hej Pimpek, a może były radny zwany potocznie "Promil". Mocno się udzielasz krytykując Maja (którego zresztą nie lubie). A sam przecież nie jesteś "promilny" przepraszam prawilny :-)
|
|
Ten cuchnacy moczem zoliborski tetryk powinien znalezc intelektualnie sprawniejszych autorow "zartow", ktore opowiada ....Urolog czy zboczeniec? Urolog chyba nie, bo to za trudna nauka dla tego, którego własne dzieci się wyrzekły. Zostaje...? |
|
Klaskał Smich z Halinka całkiem powaznie na słowa Jarosława. Radość na myśl odsunięcia Maja była wielka. Ich gierka jest w pełni widoczna na sesja rady miasta. Dranie pisowskie.
|
|
Maj dobrze powiedział do jednej z gazet, że "nie jest psem ani kotem, żeby go wyprowadzać".
|
|
Obawiam się, że Kaczor wcale nie żartował - jemu się właśnie taka Polska marzy,,,
|
|
"...A następnie, żeby taka partia (opozycyjna – przyp. aut.) nie powstała, będziemy przy pomocy służb specjalnych infiltrować i dezintegrować tę część społeczeństwa, która byłaby gotowa ją poprzeć w tej, czy innej formie – kontynuował Kaczyński..." TO JEST DOPIERO!!!! Jerry normalnie grozi...!!! A jak się nie dopasujemy to co??? Morda w kubeł i bulgotać....???
Eeeeee, hola hola panie, nasze za wysokie progi na twoje kacze nogi...!!! Tu nie kaczyzna polszczyzna...!!!
|
|
Obawiam się, że Kaczor wcale nie żartował - jemu się właśnie taka Polska marzy,,,Przeczytać i zrozumieć to jest trudna sztuka. Nie podejrzewam,że nie zrozumiałeś,jednak spełniłeś swoją POwinność czyli potwierdziłeś,że jesteś typowym peowskim trollem. |
|
Hehe, wszyscy próbują zagiąć parol na Naczelnika Państwa, a tymczasem On jasno pokazuje co nas może czekać i ludzie to widzą. Polska miała zostać na zawsze rezerwuarem taniej siły roboczej i nieograniczonym rynkiem zbytu dla wybranych państw, z Niemcami na czele - to główne założenia Totalsów oraz POwrót umów śmieciowych PO 4,5 zeta brutto za godzinę pracy, a dla emerytów POdwyżka świadczeń o 1,5 zeta
|
|
Gdybyś wykazał się choć elementarnym myśleniem, to z mojego komentarza zrozumiałbyć, że przeczytałem i zrozumiałem artykuł, ale jak znam działania JarKacza, tak mam dziwne przeświadczenie, że mógł to powiedzieć z uśmiechem, ale wcale nie żartując. On ma zapędy dyktatorskie i co jakiś czas daje temu wyraz.Obawiam się, że Kaczor wcale nie żartował - jemu się właśnie taka Polska marzy,,,Przeczytać i zrozumieć to jest trudna sztuka. Nie podejrzewam,że nie zrozumiałeś,jednak spełniłeś swoją POwinność czyli potwierdziłeś,że jesteś typowym peowskim trollem. |
|
Hehe, wszyscy próbują zagiąć parol na Naczelnika Państwa, a tymczasem On jasno pokazuje co nas może czekać i ludzie to widzą. Polska miała zostać na zawsze rezerwuarem taniej siły roboczej i nieograniczonym rynkiem zbytu dla wybranych państw, z Niemcami na czele - to główne założenia Totalsów oraz POwrót umów śmieciowych PO 4,5 zeta brutto za godzinę pracy, a dla emerytów POdwyżka świadczeń o 1,5 zetaZ Kaczora nawet naczelnik jego własnych butów jest słaby, a co dopiero mówić o państwie. Co zaś się tyczy umów za "4,5 zeta brutto za godzinę", to może to być i 50 zł za godzinę, ale przy tak wysokich cenach spowodowanych niewspółmierną do niemal całej europejskiej gospodarki inflacją, którą "zawdzięczamy" PiSowskiemu rozdawnictwu, realnie będzie to mniej, niż te 4,50 zł za czasu Platformy. Trzeba być idiotą, żeby tego nie widzieć i nie rozumieć. |
|
Rozbiorę na czynniki pierwsze. ,,Nie podejrzewam,że nie zrozumiałeś"=zrozumiałbyć, że przeczytałem i zrozumiałem artykuł. ,,jednak spełniłeś swoją POwinność czyli potwierdziłeś,że jesteś typowym peowskim trollem." =ale jak znam działania JarKacza, tak mam dziwne przeświadczenie, że mógł to powiedzieć z uśmiechem, ale wcale nie żartując. On ma zapędy dyktatorskie i co jakiś czas daje temu wyraz. To dla ciebie przekaz, żebyś ,,wykazał się choć elementarnym myśleniem. I nie pisze się choć, tylko ,,chociaż" POuczaczu.Gdybyś wykazał się choć elementarnym myśleniem, to z mojego komentarza zrozumiałbyć, że przeczytałem i zrozumiałem artykuł, ale jak znam działania JarKacza, tak mam dziwne przeświadczenie, że mógł to powiedzieć z uśmiechem, ale wcale nie żartując. On ma zapędy dyktatorskie i co jakiś czas daje temu wyraz.Obawiam się, że Kaczor wcale nie żartował - jemu się właśnie taka Polska marzy,,,Przeczytać i zrozumieć to jest trudna sztuka. Nie podejrzewam,że nie zrozumiałeś,jednak spełniłeś swoją POwinność czyli potwierdziłeś,że jesteś typowym peowskim trollem. |
|
@-K- Trzeba być das Idiot aby w pierwszym rzędzie stawiać wszystko na Fir Dojczland
|
|
@-K- Trzeba być das Idiot aby w pierwszym rzędzie stawiać wszystko na Fir DojczlandTrzeba być idiotą, żeby do wyrwanych z szerszej wypowiedzi dwóch słów dorabiać ideologię. Ale PiSowska manipulacja i propaganda padają na taki grunt - ludzi słabo myślących, niewykształconych... |
|
Cały twój bełkot pomijam, ale odniosę się do ostatniego członu twojej wypowiedzi. Nie masz racji, czego dowodzi Słownik Języka Polskiego: ***s://sjp.pl/choćRozbiorę na czynniki pierwsze. ,,Nie podejrzewam,że nie zrozumiałeś"=zrozumiałbyć, że przeczytałem i zrozumiałem artykuł. ,,jednak spełniłeś swoją POwinność czyli potwierdziłeś,że jesteś typowym peowskim trollem." =ale jak znam działania JarKacza, tak mam dziwne przeświadczenie, że mógł to powiedzieć z uśmiechem, ale wcale nie żartując. On ma zapędy dyktatorskie i co jakiś czas daje temu wyraz. To dla ciebie przekaz, żebyś ,,wykazał się choć elementarnym myśleniem. I nie pisze się choć, tylko ,,chociaż" POuczaczu.Gdybyś wykazał się choć elementarnym myśleniem, to z mojego komentarza zrozumiałbyć, że przeczytałem i zrozumiałem artykuł, ale jak znam działania JarKacza, tak mam dziwne przeświadczenie, że mógł to powiedzieć z uśmiechem, ale wcale nie żartując. On ma zapędy dyktatorskie i co jakiś czas daje temu wyraz.Obawiam się, że Kaczor wcale nie żartował - jemu się właśnie taka Polska marzy,,,Przeczytać i zrozumieć to jest trudna sztuka. Nie podejrzewam,że nie zrozumiałeś,jednak spełniłeś swoją POwinność czyli potwierdziłeś,że jesteś typowym peowskim trollem. |
|
Obawiam się, że Kaczor wcale nie żartował - jemu się właśnie taka Polska marzy,,,Geniusz! Nawet cudze marzenia zna...? A może powiernik samego prezesa i się właśnie sypnął? |
|
"...A następnie, żeby taka partia (opozycyjna – przyp. aut.) nie powstała, będziemy przy pomocy służb specjalnych infiltrować i dezintegrować tę część społeczeństwa, która byłaby gotowa ją poprzeć w tej, czy innej formie – kontynuował Kaczyński..." TO JEST DOPIERO!!!! Jerry normalnie grozi...!!! A jak się nie dopasujemy to co??? Morda w kubeł i bulgotać....??? Eeeeee, hola hola panie, nasze za wysokie progi na twoje kacze nogi...!!! Tu nie kaczyzna polszczyzna...!!!"Zapomniałeś" napisać, że to cytat, ale z całkiem innego polityka. I wcale nie z partii rządzącej. Manipulujesz jak tvn |
|
Hehe, wszyscy próbują zagiąć parol na Naczelnika Państwa, a tymczasem On jasno pokazuje co nas może czekać i ludzie to widzą. Polska miała zostać na zawsze rezerwuarem taniej siły roboczej i nieograniczonym rynkiem zbytu dla wybranych państw, z Niemcami na czele - to główne założenia Totalsów oraz POwrót umów śmieciowych PO 4,5 zeta brutto za godzinę pracy, a dla emerytów POdwyżka świadczeń o 1,5 zetaA dzieki kaczyzmowi bedziemy Koreą Północną albo w najlepszym wypadku Białorusią czy Rosją. |
|
Polska PIS ma twarz Jaceniackiej.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|