![]() |
Czy ktoś wie kiedy będzie otwarcie biedronki
|
![]() |
Ja wiem !!! Dla mnie nigdy !!!
|
![]() |
Przynajmniej okoliczni mieszkańcy będą mogli zrobić zakupy taniej... I to boli niektórych??? |
![]() |
Co masz na myśli mówiąc "taniej"??? Czy taka sieć jak BIEDRONKA jest dla ciebie wyznacznikiem taniości? Bo dla mnie osobiście jest znakiem tandety i towarów niskiej jakości za takąż cenę... Foliowanych wędlin z rocznym terminem przydatności do spożycia, takich również nopojów robionych ze zlewek (np. firma HOOP), rozmrażanego pieczywa, mrożonego mięsa z którym jest jest zamrożone 30% wody, tandetnych wyrobów RTV made in china, odzieży rodem z ciuchlandów !!! To Cię tak rajcuje, że nie możesz się doczekać otwarcia tego brzybytku !!!??? Żal mi Ciebie... Ale cóż i tacy jak Ty są potrzebni na tym świecie... Bez nich taka BIEDRONKA by nie istniała... Więc czekaj na otwarcie swojego żółtego sklepiku i biegnij szybko po jego otwarciu utopić w tandecie swoje zarobione pieniążki, bo na nic pożądnego Cię nie stać... |
![]() |
...przesadzasz kolego... W każdym sklepie jest "łajno" i dobry wyrób... Tylko trzeba te dobre umieć znaleźć... W samoobsługowych kupuję masło extra ze SM, a nie gównianego zakładu mleczarskiego poniżej 3 zetów... Bułki, warzywa, owoce... proszki do prania, papier toaletowy(markowe w dobrych cenach). Nie mam za dużo kasy i średnio lubię okolicznych handlarzy. Może oni nauczą się żyć z jednocyfrowej marży.... Dziękuję, ze pozwoliłeś mi żyć... i robić zakupy gdzie mam ochotę |
![]() |
... i obyś miał z tego satysfakcję... |
![]() |
Nie siej popeliny.Są w "Biedronce" również artykuły dobrej jakości.Owoce takie jak banany,winogrona są o wiele tańsze od tych niby extra w sklepikach prywaciarzy.Proszek do prania taki sam jak w sklepach chemiczno-kosmetycznych.Ptasie mleczko z Wedla czym się różni.Kawy lepszych gatunków itp.Może masz jakiś cel ,żeby obrzydzać "Biedronkę",ale nic nie wskórasz bo portfele są u ludzi coraz cieńsze i nie będą ludzie kabzy nabijać zachłannym cwaniakom. |
![]() |
Tobie by się przydał porządny słownik poprawnego pisania.O pieniążki czyje nie martw się .Pilnuj swojego interesu. |
![]() |
Czy znalasłeś jakieś błędy w mojej wypowiedzi sadurszczaku przez małe "s" jak się sam nazwałeś? Widzę, że włożyłem kij w mrowisko z tą BIEDRONKĄ... Przepraszam, jeśli uraziłem czyjeś uczucia patriotyczne... |
![]() |
Nie kolego...po prostu piszesz głupoty. W tych sklepach są i markowe produkty, ale w swoim zacietrzewieniu tego nie dostrzeżesz. Ile razy w mięsnym powiedzieli Ci, jaki jest wkład mięsny w np w parówkach? A tu wiesz - poniżej 10zł niewielki, powyżej 12 większy... Ktoś kto tam świadomie trafi i umie czytać to zrobi niezłe zakupy. Sklepikarzy szlag trafia, że ubędzie klientów... To dobrze, tak ma być - niech się boksują, albo zmienią zawód |
![]() |
Tak są, szczególnie renomowanej i sławnej z wędlin firmy Constar o przedłużonym terminie przydatności do spożycia...) Dla mnie taka sieć sklepów jak BIEDRONKA nie istnieje i wyraziłem to na tym forum, a że niektórym się to niezbyt spodobało... Cóż mamy wolność słowa i każdy może wyrazić swoją opinię... Nie bronię tu żadnych okolicznych zdzierców sklepikarzy, bo z ich usług staram się nie korzystać... Kupujcie więc sobie te produkty z BIEDRONKI- NA ZDROWIE !!! |
![]() |
ej Gogus jak jesteś taki przeciwny Biedronce i ogólnie obcemu kaopitałowi to ciekawe czy jeżdzisz do tesco e leclerca championa, carrefoura czy media marktu na zakupy??? a może sam se wszystko w domu potrafisz "wyhodować".....i nie potrzebujesz większych sklepów. a tam dla Twojej nie wiedzy też możemy trafić na lipny produkt , oraz na ten lepszy i smaczny, jak to bywa wszędzie
|
![]() |
Ta sieć to tylko pośrednik - towary robią jakieś firmy, też polski(ludzie mają pracę). Poza tym, ciekaw jestem gdzie robisz zakupy? Obce beee, sklepikarze beee - to gdzie??? Na targu??? Życzę zdrowia??? |
![]() |
A no "znalasłem" tzn.prawidłowo znalazłem,a porządny to sobie zobacz jak napisałeś i jeszcze pytasz gdzie te błędy wzrok masz słaby ,że nie widzisz co piszesz.Ja nie jestem z Sadurek to nie muszę pisać dużą literą.Źle coś skojarzyłeś. |
![]() |
Jak jesteś taki polonista, to rób odstępy pomiędzy zdaniami (przynajmniej tak wypada po kropce na końcu zdania) i używaj znaków interpunkcyjnych w odpowiednim miejscu swoich "wypocin"... Nigdzie nie napisałem, że kojarzę Twój nick z tak zacną miejscowością jak Sadurki... Źle coś skojarzyłeś. |
![]() |
Kropek to Ty się nie czepiaj.Moje kropki to pikuś przy Twoich "bykach". |
![]() |
Widzę, że masz problemy z tzw. czytaniem ze zrozumieniem... |
![]() |
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.d...PRASY/449500998
Przeczytajcie i nadal kupujcie w BIERDONCE, gdzie pracownika traktują jak śmiecia, a Kodeks Pracy mają głeboko w d..pie.
|
![]() |
Nikt na siłę nie zmusza do pracy w "Biedronce". |
![]() |
Problem to masz sam ze sobą.Wszystko negować to jeden z twoich problemów. |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|