Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Kosztowną tajmenicą hali w Puławach zajmie się samorządowe kolegium

Utworzony przez Janusz_Paliwas, 24 grudnia 2021 r. o 09:07 Powrót do artykułu
Tajemnica handlowa w spółce skarbu państwa... czyli za nasze pieniądze. Jestem ciekaw czy był doradca i jaki pobrał procent...
Odpowiedz
Jest taki staryzwyczaj obowiązujący od lat w Polsce. Niestety, niektórzy nie są w stanie go uszanować. Z Panem Bogiem!.
Odpowiedz
A może lepiej zadać pytanie na co budowano tak drogi obiekt w utrzymania miastu, którego na nie nie stać jeśli z granic administracyjnych wyniósłby się największy pracodawca jakim są Azoty Puławy? Szczucie daj - przyjdą do koryta następni sprzedadzą Azoty, nowy właściciel utnie Wam te wszystkie dodatki i macie problem… Szukać takich problemów… Do Chełma się przeprowadźcie lub Radomia
Odpowiedz
Panie Krzysztofie, przyznam z nieukrywaną radością, że rokrocznie przekazuję swój 1% podatku Fundacji Wolności. Uważam, to za jedne z najlepiej wydanych pieniędzy. O ile ja to mogę tu sobie na forum "poszczekać" na władze czy na polityków, że to czy tamto źle robią. To Pan posiada narzędzia i zapał by dopytywać przez legalne instytucje i stosować prawne mechanizmy. Trochę tak, jakbym swoim procentem zatrudniał specjalistę od stawiania urzędników do pionu. Brawo, życzę dużo zdrowia!
Odpowiedz
a co to takie tajMEnica?
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...