Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Kto zagra na Dniach Puław 2019? Są dwie propozycje [zagłosuj]

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 8 stycznia 2019 r. o 20:19 Powrót do artykułu
Może pochód narodosciowcow z fajerwerkami
Tego też się doczekamy, nie martw się.
 Może te petardy co nie było na sylwestra zostały na... 
Odpowiedz
Może pochód narodosciowcow z fajerwerkami
Co się nie zrobi hejt wyzwiska. Wszystko źle. Nic nie pasuje. Straszne
Wyzwiska? Opinie mieszkańcy wyrażają. Nie mogą na FB na grupie Puławy bo Krawczyk blokuje.
I powinien blokowac trolli do potegi bo bedzie taki syf dno  muł i wodorosty jaki jest tutaj robiony przez 3-4  bandyckich trolli
No tak bo teraz to na władzę nie można złrgo słowa napisać. Teraz w Puławach to gówno pachnie jak perfumy. Pogłupieliście do reszty majowe towarzystwo.
 Nie jestem żadnym majowym towarzystwem. I uważam,  że takiego hejtu, pogardy, nienawiści nie było nigdy. Nawet w czasie gdy pewien radny pijany wylądował w rowie.
Odpowiedz
Co zescie sie pani wroblowej czepili?! Tą Woźniak 'czy jakoś tam' przeciez wychowała? I taka ma nagrodę, że ja ta druga wyautowala? ! Niezły wyścig szczurów!
Odpowiedz
A może już wystarczy dziadków którzy rządzili miastem? Nie zapomne ubiegłorocznych Dni Puław z myślą o emerytach... Nareszcie w tym mieście coś się zmienia jakiś powiew świeżości... Brawo Paweł Maj, powodzenia dla nowych kierowników. Nie macie łatwych zadań... ale jest nadzieja na pobudzenie tego pięknego ale wymarlego miasteczka... 
Odpowiedz
E w ty mieście mieszkają też młodzi którzy chcieli by usłyszeć takie zespoły jak Hemp Gru. Książę Kapota, Sokół czy Tede a jakieś popierdółki z kamienia łupanego
Odpowiedz
Za Januszowych czasów nawet głosowania nie było chciuałem zwrócić uwagę wybrali zespół który uważali za "najlepszy" nie wiem dla kogo pewnie dla nich i tyle było nikt nawet niewiedział jakie sa propozycję tutaj mamy przynajmniej wybór my mieszakńcy i bardzo dobrze druga sprawa jakieś nazwiska się pojawiły które gdzieś słychac w polsce a nie jakies podwórkowe kapele. Dla mnie bardzo dobre rozwiązanie.    
Odpowiedz
Zenua tyle ich tam w tym wydziale i tylko tyle wymyślili? Może nowa kierownik trzeba by wymienić na któregoś pracownika z tego wydziału, to coś ciekawszego nam zaproponuje! Lepiej bo zapytać kogo mieszkańcy chcieliby posłuchać a nie od razu kaza głosować?! Co to ma być! Niby konsultacje?!
  Za Januszowych czasów nawet głosowania nie było chciuałem zwrócić uwagę wybrali zespół który uważali za "najlepszy" nie wiem dla kogo pewnie dla nich i tyle było nikt nawet niewiedział jakie sa propozycję tutaj mamy przynajmniej wybór my mieszakńcy i bardzo dobrze druga sprawa jakieś nazwiska się pojawiły które gdzieś słychac w polsce a nie jakies podwórkowe kapele. Dla mnie bardzo dobre rozwiązanie.    
Odpowiedz
Nie ma Zenka - nie ma imprezy! Nie idę!
Odpowiedz
A kto za to płaci, bo moim zdaniem finansowanie takich imprez z budżetu miasta powinno być zabronione. Czy nie lepiej byłby zmniejszyć podatki lokalne o kwotę, którą wydaje się na tzw. promocję. Przy okazji można by zlikwidować Wydział Kultury, Promocji i Komunikacji Społecznej co dałoby kolejne oszczędności po zwolnieniu siedzących tam darmozjadów.
Odpowiedz
A kto za to płaci, bo moim zdaniem finansowanie takich imprez z budżetu miasta powinno być zabronione. Czy nie lepiej byłby zmniejszyć podatki lokalne o kwotę, którą wydaje się na tzw. promocję. Przy okazji można by zlikwidować Wydział Kultury, Promocji i Komunikacji Społecznej co dałoby kolejne oszczędności po zwolnieniu siedzących tam darmozjadów.
Na sport z kasy miejskiej idą dużo wieksze pieniądze. Nie dopłacając do klubów sportowych miasto zaoszczędziłoby mnóstwo pieniędzy.
Odpowiedz
Co zescie sie pani wroblowej czepili?!  Tą Woźniak 'czy jakoś tam' przeciez wychowała? I taka ma nagrodę, że ja ta druga wyautowala? ! Niezły wyścig szczurów!
 Jaki wyścig szczurów ? Przecież pani Wróbel na emeryturę odchodzi, w końcu najwyższy czas !!!
Odpowiedz
VARIUS NA MAXA to dobra opcja jestem na TAK !!! Ale oprócz koncertu przydałby się jakieś imprezy towarzyszące co by rozruszać to nudne jak piz....miasto gdzie nawet wpierd.....nie ma gdzie już dostać. Darmowe bungy, gokarty, bitwa na balony z wodą (jeżeli to lato )
Odpowiedz
Po ostatniej mega porażce organizacyjnej wreszcie ktoś pomyślał by wziąc pod uwagę zdanie mieszkańców - dla nich organizowane są imprezy. Tu dziękuję organizatorom! Co do muzyki to wiadomo - każdy słucha czego innego i każdemu się nie dogodzi, ale chodzi o to by zespoły były znane. A nie jak w tamtym roku - zespół z Lublina, który nawet w Lublinie nie jest znany.
Odpowiedz
A może by tak LUXTORPEDĘ zaprosili na Dni Puław, żeby w końcu jak to mawia Robert „LITZA” Friedrich „BYŁA LUTA!”. A dla najmłodszych wcześniej Arka Noego na czadowo. Niech na Dniach Puław będą koncerty dla wszystki od najmłodszych do najstarszych. Jeśli ktoś chce to proponuje obejrzeć na YouTube relacje z kilku edycji festiwalu LUXFEST. BO TAK JAK NA LUXFEST TWORZY SIĘ HISTORIE. A na Dniach Puław szału nigdy nie ma.
Odpowiedz
Na sztuczne ognie im było szkoda? To niech puszczą coś z płyty. Po cholerę wydawać tysiące na artystów....? I to jeszcze takich których można nazwać "starocie".... ktoś tego jeszcze słucha?
Odpowiedz
Na sport z kasy miejskiej idą dużo wieksze pieniądze. Nie dopłacając do klubów sportowych miasto zaoszczędziłoby mnóstwo pieniędzy.
Oczywiście miasto nie powinno dopłacać do klubów sportowch. Kluby sportowe powinny utrzymywać się same jak każda firma. Oczywiście wydział sportu również powinien zostać zlikwidowany a o zaoszczędzoną kwotę powinny byc obniżone lokalne podatki.  
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...