Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Lubelskie. Wynajął całe hotele dla uchodźców

Utworzony przez Normalny54, 1 marca 2022 r. o 07:31 Powrót do artykułu
Niesamowite! Brawo
Odpowiedz
OK, brawo mam nadzieję ze tajemniczy filantrop będzie ich utrzymywał dłużej niż 2 miesiące...
Odpowiedz
Halo, moderacja?  Mamy tu wyżej trolla, który kocha ruble. Może trzeba go zbanować?
Odpowiedz
... wiem, wiem,  prawda boli, musicie odreagować więc możecie mnie minusować... wiecie gdzie to mam.. .aaaaaaaaaahahhahahhahahahahhahah
 Co się śmiejesz ruski trolu. Naprawdę cieszysz się że twój bohater były szef kgb, morduje zwykłych obywateli? Tego posta widziałem wklejanego juz wcześniej . Powinni cię wysłać na Ural z dala od Polski, pilnować nadajnika rydzyka co mu putler sprawił, by mógł poprzez radio maryja ,siać tą propagandę prorosyjską.
Odpowiedz
... wiem, wiem,  prawda boli, musicie odreagować więc możecie mnie minusować... wiecie gdzie to mam.. .aaaaaaaaaahahhahahhahahahahhahah
 Prawda putinowska nas nie interesuje   z terrorystami ani z ich poplecznikami się nie rozmawia . 
Odpowiedz
... nie, nie śmieje się z sytuacji na wschodzie!!! Śmieję się z was..... i waszego bólu d... i reakcji na prawdę... i wiary w "prawdę" medialną..! pogadamy za kilka parę miesięcy...! Pa dziubaski!
Odpowiedz
Hotele i szpitale dla Ukraińców a na na granicy z Białorusią, muzułmanie, którym Amerykanie zrównali domy z ziemią umierają w lasach z zimna, głodu i pragnienia. Za czasów prezydentur Clintona, Busha i Obamy w kilkunastu wojnach jankescy ludobójcy zabili kilka milionów ludzi. I nikt ich nie nazwał terrorystami czy zbrodniarzami. O Wietnamie i setkach tysięcy poparzonych i spalonych napalmem nie wspomnę. W tej chwili Izrael bombarduje Syrię i nikomu to nie przeszkadza. Pomijam drobiazg, że do Europy płynie gaz z USA w cenie odkrytej tajemnicą. A przecież gdyby był tańszy od ruskiego wszyscy by się tym chwalili. Izrael wyśle swój gaz do Europy rurami ułożonymi pod Morzem Śródziemnym. Wojna jest straszna wszędzie, ale spróbujcie myśleć. Bo jak przeczytałem wczoraj, że Ukraińcy złapali rosyjskich dywersantów, którzy mieli w swoich notesach popisane różne rzeczy to myślałem, że się posikam że śmiechu
Odpowiedz
... nie, nie śmieje się z sytuacji na wschodzie!!! Śmieję się z was..... i waszego bólu d... i reakcji na prawdę... i wiary w "prawdę" medialną..!  pogadamy za kilka parę miesięcy...!  Pa dziubaski!
 Spadaj nikt za tobą nie będzie tęsknił .
Odpowiedz
Mam nadzieję, że służby od bezpieczeństwa w cyberprzestrzeni zaczną wyłapywać ruskich troli takich jak Fantom i zobaczymy w sądzie głupka, który będzie przepraszać i płakać. Fantom, licz się, że możesz być namierzony, to nie są żarty, tylko jest wojna, zastanów się co piszesz.
Odpowiedz
... taa, będę siedział za szydzenie z głupców... aaaaaaaaaaaaaaahhahahah ale pojechałeś...
Odpowiedz
Cebularz - boisz się cebulaku prawdy? Poczekaj aż i ciebie jankesi i żydostwo weźmie za mordę.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...