Trochę niepoważnie to wygląda:-)
|
|
kryminalista pomaga rodzicom? Chyba coś nie tak!!!
|
|
Kolejny bezstresowo wychowany bachor i posrani rodzice przekonani o jego genialnoaci niemalże na równi z bogiem
|
|
Jeżus Maria, mogliście sobie darować to zbliżenie na tą donicę :D nic już dzisiaj nie zjem a przed obiadem jestem :(
|
|
Bart Simpson z wizytą w Polsce.
|
|
Czy w Puławach jest conajmniej 8 podstawówek. Bo jak co roku będą atakować inną szkole sebastiankiem to będą misieli się przeniesc do innego miasta. A może wcześniej Seba wyląduję w poprawczaku
|
|
Bart Simpson z wizytą w Polsce.Starsi go skojarzą jako postać z gry. Niejaki Duke Nukem ;) |
|
Czy w jego włosach mieszka Buka?:-)
|
|
Ja to widzę tak, że syn ma jakiś problem być może przede wszystkim ze sobą. Rodzice również i to do tego stopnia że aż detektywa wynajęli żeby wyszło na ich xD Ps. Skoro Seba z dwóch szkół się przenosił to chyba coś jest na rzeczy.
|
|
Rutkowsk bierze coraz cięższe sprawy niedługo będzie szukał skradzionych rowerów gości jest skończony medialnie i za byle co się łapie.
|
|
A ja się zapytam dlaczego szkoła nie zadbała o to aby pomóc temu chłopcu i jego rodzinie? Dlaczego nie objęto dziecka odpowiednią opieką psychologiczną? Dlaczego nie sprawdzono co się dzieje w domu? Gdzie jest MOPS?
|
|
Takie własnie komentarze jakie tu czytamy poradzą do nienawiści i przemocy. Ludzie opanujcie się i spójrzcie na siebie i swoje dzieci. Szacunek do drugiego człowieka to podstawa, a z pewnością wszyscy jesteście katolikami.
|
|
przestańcie bezsensownie komentować!!! postawcie się w roli rodzica!!! przychodzi dziecko i płacze, codziennie się skarży że mu dokuczają, że nie ma kolegów, że się z niego śmieją!!! idzie rodzic do szkoły i zmowa nauczycieli- odsyłaja do pedagoga... rodzice dzieci które się przyjaźnią, oczywiście trzymają razem.... ludzie zrozumcie tych rodziców!!! dziecko przyszło do szkoły gdzie w klasie potworzyły się grupki- ciężko mu się dokleić do kogoś... A jeszcze jak jest lider w klasie, a z którym ten chłopiec nie znalazł wspólnego języka to o czym my rozmawiamy.... Jestem matka i dokładnie wiem jak czują się rodzice chłopca... Jeśli my jako dorośli ludzie pozwalamy na takie zachowania to niedziwmy się później że jest przemoc , rozboje, zakładanie nauczycielowi kosza na głowe itp.
|
|
Jestem w szoku. Skąd wiecie, że szkoła nie reagowała, że nie wysyłała do psychologa i że nie objęła chłopca opieką. Skąd wiecie, że nie, co się dzieje w domu Sebastiana. Wypowiedziała się jedna strona. Rutkowski jest nieodpowiedzialne. Szuka poklasku, rozgłosu. Człowieka łatwo zniszczyć, a zaufanie trudno odbudować. Pomyślcie o wychowawczyni... Sebastiana mi szkoda. Bardzo. Że ma takich rodziców....
|
|
W artykule jest poruszona opinia tak naprawdę jednej ze stron. Pani Wychowawczyni tej klasy jest naprawdę dobrym nauczycielem, z pasją, szanownanym i lubianym przez rodziców jak i ich dzieci. Niemożliwe jest, żeby kiedykolwiek zaszkodziła dziecku. Szkoła, na czele właśnie z Wychowawczynią, cały czas podejmowała działania, żeby zapobiec tej sytuacji. Rodzice, co zrozumiałe, chcą pomóc dziecku, ale nie może się to odbywać nie słuchając drugiej strony i przeznaczając prawdę, szkodząc tym samym doswiadczinemu pedagogowi.
|
|
Nie znam sprawy, okoliczności itd, ale wiem że każde następne pokolenie jest gorsze od poprzedniego - im więcej pogardy dla JEZUSOWEGO przykazania : "miłuj bliźniego swego jak siebie samego" tym więcej krzywd między ludźmi. Jedziemy na jednym wózku - zamiast się niszczyć, krzywdzić to pomagajmy sobie, przebaczajmy, zło dobrem pokonujmy. BÓG jest dobry więc kto jest dzieckiem Bożym w JEZUSIE ten też czyni dobro Boże a nie zło. Miłuje a nie nienawidzi. Przebacza a nie szuka zemsty, pozdrawiam wszystkich ....... YT : "sens życia i prawda w 4 minuty "
|
|
Jestem w szoku. Skąd wiecie, że szkoła nie reagowała, że nie wysyłała do psychologa i że nie objęła chłopca opieką. Skąd wiecie, że nie, co się dzieje w domu Sebastiana. Wypowiedziała się jedna strona. Rutkowski jest nieodpowiedzialne. Szuka poklasku, rozgłosu. Człowieka łatwo zniszczyć, a zaufanie trudno odbudować. Pomyślcie o wychowawczyni... Sebastiana mi szkoda. Bardzo. Że ma takich rodziców....Ani nauczycielka, ani dyrektor, ani rodzcie nie powiedzieli że dziecko, rodzice czy klasa i nauczycielka zostali objęci pomocą. Tam potrzeba kompleksowego działania a nie uciekania od pronblemu, a tak jest niestety w puławskich szkołach. Psycholodzy czy pedagodzy nie radzą sobie. Wiem z doświadzcenia. |
|
Czy czasem w SP 11 swego czasu nie było incydentu i odkręcono klamki z okien?
|
|
Przecież to macierzysta szkoła pani przewodniczącej rady miasta. Któż jak nie ona powinien się wypowiedzieć.
|
|
Jak można wydawać opinie na podstawie poznania tylko jednej strony? Każdy może naopowiadać co mu tylko się podoba, żeby komuś zaszkodzić. To już jest podejrzane, że wszyscy byli przeciwko nim: i dzieci z klasy i rodzice, nauczyciele i cała szkoła. Skoro było tak źle, to dlaczego nie przenieśli syna do innej szkoły? Co to za rodzice, że ważniejszy dla nich rozgłos medialny a nie... dobro dziecka?
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|