Ludzie głosowali na Prezydenta, bo miały być zmiany. Tym czasem wszystko po staremu, całe czas te same nazwiska. W urzędzie i w spółkach ludzie grobla i pis. Jaka to zmiana?! Miała być świeża krew a jest marazm i cały czas ten sam "układ".Nie jestem fanką prezydenta ale czy on obiecywał miotłe i wywalanie ludzi? Żeby całą kadencję być biczowany i włóczyć się po sądach pracy ? Do tego czemu bohaterze nie zgłosiłeś się na ten konkurs? Kogo komisja miała wybrać jakbył jeden kandydat?
|
|
Zmiany są, tylko trzeba je umieć dostrzec. Przede wszystkim kilka osób odeszło z urzędu. Trudno się spodziewać, że Maj będzie zwalniał specjalistów, którzy dobrze wykonują swoje obowiązki. Druga sprawa: konkurs ogłoszony, informacje na wielu portalach i tylko mamy jedna kandydaturę, która spełniła wymagania formalne. I co ma zrobić ten prezydent, zgłosić swoją kandydaturę?
|
|
Obserwator12345, możesz napisać coś więcej o tych zmianach zachodzących w naszym mieście? Więcej i tak, jakby bardziej konkretnie? Bardzo mnie nurtuje, gdzie widzisz jakąś nową jakość w życiu Puławian... A nawiązując do konkursu, jak zauważasz, wiedza o naborze była dość powszechna a odzew na ogłoszenie znikomy. Może więv warto zastanowić, czy jest jakiś powód, dla którego ludzie nie garną się do współpracy z Panem Majem?
|
|
Zastanawia mnie zbieżność nazwisk z reprezentantem załogi w RN w Z.A. ?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|