Faktycznie Radziu wyglądają tak kosmicznie jakby je ten sławny puławski architekt krajobrazów ze swoim konsorcjum projektował
|
|
radziu, zainteresuj się czy zamontowane lampy pionowe nie oślepiają kierowców jadących ul Prusa.
|
|
na osiedlu Skarpa w Lublinie są PRLwskie Kwiatki ze stali . Moda Wraca
|
|
300 tyś na jakieś lampeczki,a dla SP 3 na salę sportową nie ma. Oczywiście za te pieniądze sali nie wybudują, ale gdyby zrezygnować z kilku nikomu nie potrzebnych badziewek w tym mieście to myślę, że nie wiele by zabrakło.
|
|
materiał filmowy - KATASTROFA !!1
|
|
A ja tam nie mam nic przeciwko zagospodarowniu nieużytków. Może lepiej jakieś chaszcze zostawić żeby komary były i psy s..ć mialy gdzie, nie lepiej żeby było ładnie czysto i przyjemnie? Moim zdanie bardzo dobrze że tam cos zrobili moze projektant się nie popisal ale przynajmniej nie ma syfu jak dotychczas.
|
|
Ten skwer jest paskudny. Ktoś chciał wydać kupę kasy i wydał.
|
|
Sorki ale to jedna wielka porażka,kto wydał zgodę na coś tak ochydnego,to nie klosze tylko kosze na śmieci aby patrzeć jak zaraz będą pełne papierków butelek i puszek, naprawdę te pieniądze można było lepiej wykorzystać.
|
|
Jak zawsze pulawskim azotochlopom niedogodzi wszystko źle. Zobaczymy co Maj zostawi po sobie
|
|
Lampy pionowe oślepiają kierowców i myślę, że innych również. Kto je dobierał ? Może ktoś z Urzędu miasta przyjrzy się temu.
|
|
Pytanie do autora filmiku na YT, i twórcy kanału fizyka od podstaw. Jak można napisać fizykę od nowa? To ktoś ją wymyślił i napisał? To tak jak z zagadka kto wymyślił elektryczność. Niby kanał o fizyce prowadzi a ja u takiego podstawowego babola popełnił.
|
|
jakie miasto , taka instalacja,a dworca dalej brak i do stolicy jedziemy spod marketu
|
|
prowincjonalna mentalność, wydać pieniądze to nie sztuka, kolejny skwerek dla pijaczków i ćpunów
|
|
Czy to nie jest przypadkiem podsumowanie pomysłów kadencji pod przewodnictwem byłego prezydenta Puław p.Grobla?
|
|
Jak zawsze pulawskim azotochlopom niedogodzi wszystko źle. Zobaczymy co Maj zostawi po sobiePal gume kmiocie a od puławskich dwa chu.e w bok. |
|
Ten skwer jest paskudny. Ktoś chciał wydać kupę kasy i wydał.Ta, lepsza była sralnia dla kundli.. |
|
radziu, zainteresuj się czy zamontowane lampy pionowe nie oślepiają kierowców jadących ul Prusa.Haha no bez przesady. Uwazaj zebyś pobocza nie złapał |
|
Sralnia kosztuje tyle co jej sprzątanieTen skwer jest paskudny. Ktoś chciał wydać kupę kasy i wydał.Ta, lepsza była sralnia dla kundli.. |
|
Kosmiczny skwerek dla kosmitówJak zawsze pulawskim azotochlopom niedogodzi wszystko źle. Zobaczymy co Maj zostawi po sobiePal gume kmiocie a od puławskich dwa chu.e w bok. |
|
Puławskie teleporty do innych wymiarów :D Ależ fantazja ^^
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|