Jak sie waży piwo to trzeba je później wypić...
|
|
dawanie wypowiedzi Maja i jednoczesne zapominanie o Wójcik to nieładna praktyka. RS, cenię twój warsztat, ale jak dajesz się wypowiedzieć, to chyba powinny móc to zrobić obie strony konfliktu
|
|
Taka wielka dama, a skąpi 3 tys.
|
|
Pisali ostatnio ze ona zarabia 15 tys miecznie. To daje ok. 180 tys rocznie.
|
|
Ale wredna baba.
|
|
Przecież wycofania pozwu p.Wójcik nie chciała komentować . Czy tu nie było tak samo?
|
|
Pani prezydent. To juz naprawdę jest niesmaczne. Wręcz obrzydliwe.
|
|
No ale za co adwokacina chce 3000 złotych, skoro nic właściwie nie zrobił? Skoro nie było sprawy, to powinien oddać Majowi te pieniądze. Wg mnie adwokatów jakaś uczciwość też obowiązuje. Wiadomo, że dla adwokatów uczciwość to pojęcie obce... :/
|
|
Z doświadczenia wiem ze adwokat bierze z góry , wstawiając za to faktury. Nie zależy to od długości czasu trwania sprawy. By sie baba nie wygłupiała ale pokryła koszta sprawy tak jak jej nakazał sad.
|
|
Facet zapłacił za adwokata, ileś tam rozpraw sie odbyło. Nie czaje dlaczego prezydent Puław nie uszanuje wyroku sądu i nie zapłaci za swoje pozwy ?
|
|
Masz babo placek - chciała rozrywki to ma za 3 tysie, które są dopiero początkiem.
|
|
Nie ośmieszała już by siebie i Puław. Wstydzę się takiej prezydent mojego miasta.
|
|
Widziałby kto. jaka ona bidna. Zarabia tylko 175 tys rocznie.
|
|
Oskarża, ciąga po sądach, prokuratorach, wycofuje oskarżenia, wnosi i tak w kółko? Potem nie chce nawet zapłacić człowiekowi z adwokata? To ma być prezydent Puław? Żałosne
|
|
Wstyd, wstyd, wstyd
|
|
Pan Paweł Maj powinien wytoczyć proces za te ciąganie oskarżanie, pomówienia i psucie dobrego imienia.
|
|
Pani wiceprezydent już społeczeństwo podziękuje podczas wyborów 2018 powinna się porzegnać z posadą państwową na bezrobotny i zaczynać od podstaw.zarabia ileś tysiecy oświadczenia majątkowe przedstawia,a na 3 tys ją nie stać Wstyd za Pani Rządy dziękujemy !!!
|
|
Dokładnie.Po sędziach Pan Minister Ziobro powinien zrobić porządek z następną kastą,wprowadzając cennik dla adwokatów nazywających się nie wiadomo dlaczego mecenasami. |
|
Pozywać, przegrać i jeszcze ograbiać z majątku???? No nie majstersztyk ! Kur... wo pierwszego sortu !
|
|
Któremu adwokatowi?
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|