„Pokora, praca, umiar, roztropność w działaniu i odpowiedzialność, a przed wszystkim słuchanie obywateli’, „koniec z arogancją władzy i koniec z pychą”, „polska polityka musi być inna”, „słuchać ludzi, by wzajemnie sobie pomagać”. ,,Te pieniądze im się po prostu należały!!"
|
|
Internet niczego nie ukryje.Obydwaj trolle tak aktywni w ilości pisanych postów dziwnym trafem ani razu nie zabrali w dyskusji na temat podwyżki Żuka. Przypadek? To po ile teraz inkasujecie po POdwyżce za te swoje wypociny?
|
|
Przecież to jest maksymalna możliwa podwyżka. Czytałem że wg.ustawy należy się około 14 tys. Tymczasem robią sk...o i podnoszą jej na maksymalną możliwą kwotę. Przy takiej mizernej kondycji powiatu to jakieś jaja.
|
|
W dobie największej pandemii rok temu rada powiatu przyznaje sobie podwyżki. Teraz to samo. Tylko tym się zajmuje? Bo o innych ich działaniach ani widu ani słuchu. Coś jeszcze ona robi? Ktoś słyszał? Ktoś coś wie? ***s://***dziennikwschodni.pl/pulawy/kryzys-im-niestraszny-radni-powiatu-pulawskiego-podniesli-sobie-diety,n,1000273045.html
|
|
Sprawdziłem. Rady powiatów muszą podnieść wynagrodzenie starostom co najmniej do kwoty 13 936 zł. W tym przypadku rada daje Danucie Smadze maksymalną stawkę czyli ponad 20 tys. Gratuluję rozmachu.
|
|
Zazdrosne trole! Precz ! Ogromna odpowiedzialność i presja takich trolów jak wy! jaką ma Pani Starosta, Zarząd Powiatu i Radni! Należą im się maksymalne stawki. Takie podwyżki są w całej Polsce. W Lublinie też!
|
|
"Po raz pierwszy w historii radni otrzymają rocznie więcej środków, niż cała powiatowa kultura i wsparcie turystyki razem wzięte." Panie redaktor po co ta złośliwość?!? To jest najważniejsza wiadomość? Cz to nie oczernianie powiatu i wywoływanie fermentu wśród ludzi! Czy ktoś wreszcie się za to weźmie ?
|
|
Długi szpitala powiatowego już spłacone?
|
|
"Po raz pierwszy w historii radni otrzymają rocznie więcej środków, niż cała powiatowa kultura i wsparcie turystyki razem wzięte." Panie redaktor po co ta złośliwość?!? To jest najważniejsza wiadomość? Cz to nie oczernianie powiatu i wywoływanie fermentu wśród ludzi! Czy ktoś wreszcie się za to weźmie ?Co tam kultura i turystyka. Z trzynastką wynika że starosta zarobi około 260 tys rocznie. Czyli prawie połowę kwoty przeznaczanej przez starostwo na kulturę. Powiatowa kultura górą:) |
|
Internet niczego nie ukryje.Obydwaj trolle tak aktywni w ilości pisanych postów dziwnym trafem ani razu nie zabrali w dyskusji na temat podwyżki Żuka. Przypadek? To po ile teraz inkasujecie po POdwyżce za te swoje wypociny?Aha, no patrz trollu, widać że boli tyłek że mogę komentować to na co mam ochotę, a na co nie... oj tęskni się za komuną i cenzurą... |
|
Oferuję pożyczkę z oprocentowaniem 3%... Skontaktuj się z nami już dziś w sprawie pilnej pożyczki.
contact.esselgroup@gmail.com
|
|
Pytanie ile Danuta teraz da podwyżki licznym jej zastępcom ( już się pogubiłem ilu ich i po co tylu ich jest ) i sekretarzowi Orkiszewskiemu (zieciowi radnej Jarząbek). Pani Danuto czy po tych podwyżkach deficyt starostwa będzie trzeba podniesc o kolejny milion?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|