Zaczyna się to dopiero początek. mam nadzieje ze teraz zaczna wychodzic wszystkie nieudolnosci tego goscia hehe. ilez sie mozna bunkrowac?
|
|
Wreszcie go ścigną. Jak Maj zacznie dostawać po 100 tys kary płatne z własnej kieszeni, to się podda i sam zrezygnuje.
|
|
Psiory dają o sobie znac.
|
|
Wreszcie go ścigną. Jak Maj zacznie dostawać po 100 tys kary płatne z własnej kieszeni, to się podda i sam zrezygnujePies, jak nie ma co robić, to jaja liże. Ty - głupoty po forach wypisujesz. |
|
Nie jestem wyborcą Maja, ale ścigać kogoś bo rzekomo urzędnicy rozliczyli dotacje w wysokości 5tys zł. 34 dni później. Z daleka pachnie prowokacją. PIS działa zgodnie z zasadą "jak nie kijem go to pałą".Jeśli Ty spóźnisz się z zapłatą np. podatku od nieruchomości, to ratusz naliczy karne odsetki bez względu na Twój światopogląd i sympatie polityczne. Druga sprawa, to czy skala finansowa przewinienia ma tu jakiekolwiek znaczenie? Czy jeśli zarzut się potwierdzi i Prezydent rzeczywiście naruszył dyscyplinę finansów publicznych powinniśmy przymknąć oko, bo to tylko 5 tysi? A jak będzie 10 to też przymkniemy? A jak 100 tysięcy? |
|
Ooo, widać, że psior już ma pewność, że jakieś zaniedbania były. Haha!Nie jestem wyborcą Maja, ale ścigać kogoś bo rzekomo urzędnicy rozliczyli dotacje w wysokości 5tys zł. 34 dni później. Z daleka pachnie prowokacją. PIS działa zgodnie z zasadą "jak nie kijem go to pałą".Jeśli Ty spóźnisz się z zapłatą np. podatku od nieruchomości, to ratusz naliczy karne odsetki bez względu na Twój światopogląd i sympatie polityczne. Druga sprawa, to czy skala finansowa przewinienia ma tu jakiekolwiek znaczenie? Czy jeśli zarzut się potwierdzi i Prezydent rzeczywiście naruszył dyscyplinę finansów publicznych powinniśmy przymknąć oko, bo to tylko 5 tysi? A jak będzie 10 to też przymkniemy? A jak 100 tysięcy? |
|
Obserwator12345, czytanie ze zrozumieniem to praktyczna i bardzo przydatna umiejętność. Zapewniam, że kiedy już ją posiądziesz, będzie Ci w życiu dużo łatwiej :)
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|