Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Puławy. Dziewczynka potrącona na przejściu dla pieszych

Utworzony przez Malcik76, 2 grudnia 2021 r. o 15:06 Powrót do artykułu
Z własnych wieloletnich obserwacji wiem że kobiety bardzo często nie ustępują pieszym na pasach. No niestety tak wlasnie jest... Nie wiem z czego to wynika, zmęczenie obowiązkami, zamyslenie, egoizm kierowcy...?
Odpowiedz
Z własnych wieloletnich obserwacji wiem że kobiety bardzo często nie ustępują pieszym na pasach. No niestety tak wlasnie jest... Nie wiem z czego to wynika, zmęczenie obowiązkami, zamyslenie, egoizm kierowcy...?
 Teraz się przestało o tym mówić, bo jest cenzura polit -poprawności, ale dawniej mówiono wprost...  'kobiety są słabymi kierowcami, gorszymi od mężczyzn. Kobiety źle orientują się w przestrzeni, nie mają pojęcia o technice, są mniej inteligentne'. 
Odpowiedz
W całym mieście mamy słabe żółte oświetlenie, które ledwo co oświetla ulice, zaś choćby chodniki przy przejściach toną w ciemnościach. Przydałoby się wymienić oświetlenie na dużo jaśniejsze, takie jak choćby niedawno wprowadzone na Tysiąclecia, albo fragmencie Kochanowskiego, przy skorzyżowaniu ze Słowackiego. Tam widać wszystko doskonale.
Odpowiedz
Jedna rzecz, w centrum miasta kierowca musi szczególnie uważać. Druga, pieszych często nie widać. Wychodzą zza drzewa, słupa, ubrani na czarno. A po ostatnich zmianach nie patrzą czy jedzie samochód. Co do kobiet za kierownicą - ostatnio prawie przejechał mnie mężczyzna.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...